ja vidim da na 18-19 sekundi auto krece i puni do 31 sekunde... sto dodje 12-13 sekundi... dakle, nije cak ni 10 kako sam u prvi mah videoace1 piše:a prvi snimak pokazuje od 16/17sekundi (samog snimka start auta) i puni stotku na 31sec snimka ,kad oduzmes jedno od drugog dobijes.Il sam slep
stefan148 piše:a sad vidim da i auto ne prelazi 160, sto je i maxV stock modela...
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Markedjani piše:Ovde nema govora o 10 sekundi do stotke... ovo je negde oko 13 sekundi što je i fabrika propisala za 1.25 Fiestu
Do 160 je stigao na guzove... ovde je po meni sve normalno... ništa neuobičajeno
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Cajger uvek laže, pogotovo cajgeri te cenovne klase u vozilima te cenovne klase.Shomy_ksh piše:ma kakvi fabricki podaci...meni pise 158km/h max speed...a ja iso sa mojom 170...
ace1 piše:Nemoj da vam pravim snimak sa lubenicarom od 360.000km u stadijumu ludila![]()
![]()
![]()
Van piše: ...за све те буђаве фордове
probao i to... 169,8km/h911s [SK] piše: Sad je jedino GPS merodavan.
Cajger uvek laže, pogotovo cajgeri te cenovne klase u vozilima te cenovne klase.911s [SK] piše:Shomy_ksh piše:ma kakvi fabricki podaci...meni pise 158km/h max speed...a ja iso sa mojom 170...