Mesec dana bauljao, trazio, kopao sta cu, gde cu, koji cu. Odlucih se za fokusa druge generacije iskljucivo 2.0 tdci, iskljucivo ST body kit i jurio sam troje vrata. Crveni sa troje vrata komplet ST kit na mobile.de sto stoji je moj nesudjedni auto, i zao mi je sto nije uspeo stici do mene kao krajnja destijacija, ali jbg, finansije nisu dozvolile.
Ovaj se pojavio na polovnim, odmah sam zvao coveka, otisao pogledao i kupio. Videcemo da li sam pogresio. Kao i prethodni moj fokus, i ovaj je fino uciganisan. Al dobro, verovatno vec znate da ce auto izgledati onako kako dolikuje u neko naredno vreme.

Pa kaze:
Focus 2.0 TDCI 136ks, 6 brzina, 2005. godiste, 5 vrata, svajcarac. Kilometraza magicnih 168.000km
- 4x air bag
- digitalna klima
- grejaci sedista
- grejac soferke
- board comp
- elektro retrovizori
- prednji podizaci stakala, pozadi kurble
- kozna sedista
- 6 zvucnika
- 16" fabricke felne na dobrim zimskim gumama
- podesavanje tezine serva
- kozni volan
- komande za muziku
- ESP
Naknadno budzeno:
- parking senzori
- kenwood player
- H&R opruge -35mm
- crno bela sedista i bela koza na tapacirima (sacuvaj me Boze)
- prednji i zadnji branici od ST-a (pragove nema, imao je nekad)
- ST volan (ili znacka, kako vec)
- folije
U saobracajnoj stoje zavedene 18-ice i H&R opruge. 18-ice nazalost nisu dosle na autu.
Generalno u korektnom stanju, ima sitnica nekih. Napred novi sileni trapa, pozadi novi amori i stabilizatori. Kocnice skoro pa nove. Na oko nam i nije bio nista woow, zanimljiv, ali nista spec. Ne svidja mi se sto je crn, i sto ima visak vrata. (ali ko ce sve zelje uklopiti) Primamljiv mi je bio zbog potencijala a to je:
- 18" fabricke felne
- distanci
- ST pragovi
- chip
- druga cev izduva
Ono zbog cega me je auto kupio je voznja. Ide, lezi, koci, nista ne lupa. Kvacilo je odlicno, lepo odvaja, ne lupa. Bas sam odusevljen kako se auto ponasa na putu. S obzirom da je na oprugama samo, tvrdji je nego sto sam mislio da ce biti.
Kad se vratim sa odmora, cekaju me registracija i veliki servis a do tada - cupanje (sticker bomb) folija. Sedista i tapaciri ce ici u crno cim pre.