Pozdrav ljudi, evo ja da zaokruzim godinu sa mojim Focusom
Pre dve nedelje mu je radjen redovan servis u Grandu Novi Sad. Manjano samo ulje i filter ulja i izaslo oko 10.000din. Sto se mene tice nije puno. Pitao sam za filter vazduha, kazu da nema potrebe da se menja jer je cist. Raspitao sam se i za svecice, cena je pala, sada je od 1.300 do 1.700din po svecici. Kazu da ima dve varijante za 1.0 motor, al nisam pitao u cemu je razlika...
U isto vreme placena i registracija, sve ukupno 18.400 din... a kasko je druga prica
A sto se tice potrosnje i dalje je odlicna

Juce se vratili sa Tare, potrosnja do tamo je bila 5.2 (klima radila skoro celim putem). U povratku je potrosnja pala na 4.6, nikada bolji prosek
U povratku klima nije paljene jer smo se vratili kasno nocu, ali je zato put u dobrom delu uzasan... Pravcem Prema Bajinoj Basti od Loznice u delu od Banje Koviljace do Gornje koviljace (oko 3km) kaldrma, prasina i haos... vozi se oko 20km/h... osim lokalaca, oni voze 70

a meni zao auto. Radova ima sve do Malog Zvornika i kada se skrene sa magistrale prema Bajinoj Basti, oko 10km raznih radovam semafora, kaldrme. Ali od Malog Zvornika do pred odvajanje za B.Bastu put je za pozeleti. Lepe krivine, nov asfalt, ma milina za voziti ako nemas karavan

, oseti se da zadnji kraj ume da pomalo povuce kada se pretera

, zeni sam objasnio da testiram ESP i uspeo sam da ga nateram da radi u jednom trenutku

ali inace auto leziiiii za sve pare.
Evo i slika sa puta...
Bajina Basta 11.111
Tara (Oslusa)
Povratak u ladovinu garaze...