Koji mobilni koriste FCS clanovi
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
Ajde strpi se malo poslao sam post kumu koji ima isti tel pa možda nešto pomogne, znam da je on odmah menjao softver telefona jer neke aplikacije nisu prilagođene za nas ovde a bilo je i dosta nekih Kineskih verzija aplikacija koje mi koristimo...
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
Čekam kao zapeta puška
punim ga preko USB-a, tada se ne resetuje. Taman da napabirči dovoljno da sutra izgura dan.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- mbole
- Poruka: 14979
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
- Vladapetr
Nisam, to mi je predzadnja opcija. Toliko toga bih morao posle da vraćam i podešavam da me hvata jeza i na samu pomisao 
Plus je problem što ne mogu da se nakačim preko usb-a na comp, dakle slike i fajlove ne mogu da bekapujem pre reseta.

Plus je problem što ne mogu da se nakačim preko usb-a na comp, dakle slike i fajlove ne mogu da bekapujem pre reseta.
- mbole
- Poruka: 14979
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Jel imas SD karticu u telefonu?
Isprebacuj sve sto mozes na nju.
Isprebacuj sve sto mozes na nju.
Djak pesak 

- Vladapetr
Nema, ovaj model je dual sim, ne prima karticu. Našao sam foru kako ću, aplikacija za file transfer preko wirelessa. Prebacio sam pa ću videti sutra da ovo peglam.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Meni to liči na hardverski problem..
- montoya
- Poruka: 2143
- Član foruma od: sreda, 24. nov. 2010. u 13:13h
Ja danas uzeo nekog kineza, Cubot note S, bio je povoljan neki Milanovi Uzicani ga uvoze Controlpoint servis. Placen 13800 a ima bas dobre specifikacije, za prvi utisak je i vise nego dobar...
http://www.cubot.net/smartphones/notes/
http://www.cubot.net/smartphones/notes/
Ford mondeo mk4.5 2023-
Ford Ka mk2 2021-2025
Volvo v50 1.6 d2 2019-2023
Ford KA 1.3 2019-2021
Maverick 2.0 Zetec 2018-2022
C Max 06. 1.8 tdci 2016-2019
Focus mk1 1.8 tdci Zetec 2010-2016
Ford Ka mk2 2021-2025
Ford KA 1.3 2019-2021
- nikola_focus
- Poruka: 1493
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Uzeo drugar isto Cubot samo model Dinosaur, iako sam bas skeptican kad su te marke u pitanju prijatno me iznenadio, fino izgleda, lepo radi, kamera dobra, sve u svemu za te pare mozda i nema bolje.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_ ... tml?wid=11
http://www.ebay.com/itm/5-5-CUBOT-Note- ... Sw2ENW63Ty
http://www.ebay.com/itm/5-5-CUBOT-Note- ... Sw2ENW63Ty
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- montoya
- Poruka: 2143
- Član foruma od: sreda, 24. nov. 2010. u 13:13h
I ja sam razmisljao da ga porucim preko neta, nego sam odustao zbog carine i zato sto ovde ipak imam garanciju 2 godine...
Ford mondeo mk4.5 2023-
Ford Ka mk2 2021-2025
Ford KA 1.3 2019-2021
Ford Ka mk2 2021-2025
Ford KA 1.3 2019-2021
- Vlada pop
- Poruka: 900
- Član foruma od: subota, 30. apr. 2016. u 00:26h
Ljudi ako trazite brzinu i tel bez bagovanja a pri tome ne zelite puno para da date na tel uzmite Nexus 5. Ja sam moj uzeo krajem prosle god,tada je bio star oko 2 god...... Tel je vrh,jedino sto im baterija slabije drzi,ali to je tako i kada je nov..... Za 150€ (polovan) nema boljeg tel. Ako mi ovaj nekada crkne a ne budem imao para za noviji Nexus,uzecu opet isti.
Focus 1.8 TDCi 74 kW 2004 karavan
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1399
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
G3 prvi android koji mi radi dobro, ono da nema laga i da se aplikacije ne ruse. Zadovoljan sam njim bas sto se tice brzine i optimizacije. Touch sam razbio odmah drugi dan i to kad sam sam izlazio iz auta ispadne iz dzepa, znaci s pola metra visine se sav rascvjeta i s tim nisam zadovoljan nikako
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Je l ima neko Xiaomi Redmi Note 3? Razmišljam da uzmem Pro Prime verziju ovih dana, pa da čujem neke utiske iz prve ruke 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Ima ga ovde par ljudi i mislim da su svi zadovoljni, sem jednog kolege sa foruma koji je imao neki problem (vidi na prethodnoj strani ), moj kum ga ima pola godine i isto je prezadovoljan a čim mi istekne ugovor poručujem ga i ja
Jedino mu menjaju softver jer je pun kineskih nepotrebnih aplikacija...

/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
jel neko moze da da neki savet za telefon iz trenutne ponude telenora, gledao sam lenovo vibe c, xperia E4g, samsung galaxy prime ve,HUAWEI Y5 II? 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- dax92
-
- Poruka: 7630
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Galaxy grand prime imam ja, i preskoci ga..
Mnogo zna da baguje, kamera nije neka posebna, a ni baterija vise. U pocetku je jedino ona valjala.
Mnogo zna da baguje, kamera nije neka posebna, a ni baterija vise. U pocetku je jedino ona valjala.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Ja imam Redmi 3 i nije los telefon. Jako je brz i kamera mu je odlicna. Ali bih volio promijeniti softver jer je app store na kineskom, mada ima i ovu google-ove orginalnu pa mozda i ne treba. U svakom za te pare nema bolje.Daki_81 piše:Ima ga ovde par ljudi i mislim da su svi zadovoljni, sem jednog kolege sa foruma koji je imao neki problem (vidi na prethodnoj strani ), moj kum ga ima pola godine i isto je prezadovoljan a čim mi istekne ugovor poručujem ga i ja![]()

"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
I ja sam sam skeptican po pitanju samsunga. Trenutno imam samsung duos s2, razumem nije to neki telefon, ali sam se razocarao totalno. Prethodni huawei G300 je bio klasa za njega... 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Htc one m8 ako se cena polovnjaka spustila na normalnu cifru, toplo preporucujem, sem onima kojima treba najbolja kamera na telefonu. Posluzice i ova, ali za tu klasu je ispod proseka, sve ostalo je odlicno, prezadovoljan sam sa telefonom, kako kvalitetom/karakteristikama, tako i podrskom u vidu softvera itd. Ima fabricki android 6.0 vec 6 meseci, kolega iz kancelarije na nekom samsungu dal S5 tek pre mesec dana dobio. Kada dam ljudima koji pljuju android da ga probaju (mislim na iPhone korisnike), iznenade se kako je fluidan softver i nije na ono sto su navikli i zasto su preskocili android.
Fiesta!!
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
trazim savet, telefon mi je u maleru i ne znam sta vise da radim..
galaxy S4 koji je kod mene 3 god zadnjih par meseci mi ide na zivce, ugasi se na 30-40-80-90% baterije, danas mi je stigla cetvrta nova baterija i svaki put isto, razlicit proizvodjac, razlicit dobavljac, jedna od njih cak originalna koju sam platio skoro 4.000 u ProMobi-ju (ona je radila par dana pre nego je pocelo da zeza)
znaci kad je smanjeno osvetljenje, ugaseno zvono i vibracije i trudim se da ga sto manje koristim onda padne na nekih 20% pre nego se ugasi..
kad je u kolima na toplom sedistu i krenem da ga koristim ugasi se na 90%, kad je na normalnoj temperaturi i koristim ga za net YT itd tad se gasi na oko 70%
kad se ugasi nema paljenja dok ga ne prikacim na punjac..ili izvadim bateriju, opet vratim istu i onda hoce da se upali ali ce se brzo ugasiti ako ne smanjim osvetljenje
serviser kaze moram 3-4 dana da ostane kod njega, a nesto se bojim da cu dobiti resetovan telefon, a to mogu i sam da uradim..
obrisao sam kes i neki kes partition..ne znam sta vise da radim
galaxy S4 koji je kod mene 3 god zadnjih par meseci mi ide na zivce, ugasi se na 30-40-80-90% baterije, danas mi je stigla cetvrta nova baterija i svaki put isto, razlicit proizvodjac, razlicit dobavljac, jedna od njih cak originalna koju sam platio skoro 4.000 u ProMobi-ju (ona je radila par dana pre nego je pocelo da zeza)
znaci kad je smanjeno osvetljenje, ugaseno zvono i vibracije i trudim se da ga sto manje koristim onda padne na nekih 20% pre nego se ugasi..
kad je u kolima na toplom sedistu i krenem da ga koristim ugasi se na 90%, kad je na normalnoj temperaturi i koristim ga za net YT itd tad se gasi na oko 70%
kad se ugasi nema paljenja dok ga ne prikacim na punjac..ili izvadim bateriju, opet vratim istu i onda hoce da se upali ali ce se brzo ugasiti ako ne smanjim osvetljenje
serviser kaze moram 3-4 dana da ostane kod njega, a nesto se bojim da cu dobiti resetovan telefon, a to mogu i sam da uradim..
obrisao sam kes i neki kes partition..ne znam sta vise da radim

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Znaš znaš, samo ne želiš.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Necu da kupim drugi tel 

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ne misli na to, nego lepo backup-uj sve i odnesi na servis, kad tad ces to morati da uradis kad budes menjao telefon. Nema tu nekog posebno resenja. Nesto je ocigledno krenulo da ga zeza pa ili spali elektroniku baterije ili izvuce struju itd, da ne nagadjam sad.
Nevezano za to, ali...
Bilo koji telefon kad se nosi u servis obavezno se pre toga formatiraju kartice/sklone svi podaci i uradi fabricki reset. Da mi neko eksploatise privatne podatke tacno bih mu glavu otkinuo
Nevezano za to, ali...
Bilo koji telefon kad se nosi u servis obavezno se pre toga formatiraju kartice/sklone svi podaci i uradi fabricki reset. Da mi neko eksploatise privatne podatke tacno bih mu glavu otkinuo

Fiesta!!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma odradi mu reset.
Nije to veliki problem.
Back up imenika, ostale stvari koje mogu na karticu, nju izvadiš za svaki slučaj, isto tako i SIM.
Kasnije kad vraćaš na Play Store imaš listu programa koje si imao instalirane.
Ako opet se bude gasio, odnesi ga na servis.
P.S. Možda nije loše, ako hoćeš da vratiš sve onako kako je bilo, uradi screen shotove i ostavi ih na kartici. Pa po njima sve središ kao prije reseta.
Nije to veliki problem.
Back up imenika, ostale stvari koje mogu na karticu, nju izvadiš za svaki slučaj, isto tako i SIM.
Kasnije kad vraćaš na Play Store imaš listu programa koje si imao instalirane.
Ako opet se bude gasio, odnesi ga na servis.

P.S. Možda nije loše, ako hoćeš da vratiš sve onako kako je bilo, uradi screen shotove i ostavi ih na kartici. Pa po njima sve središ kao prije reseta.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni