Doslo vreme da i ja predstavim svoju makinu.
Prethodni auto je bio punto,a obzirom da je porodica prosirena veci auto je morao da se kupi. Izbor je pao na Smaxa 2009 godiste. Uzeo sam ga pre mesec dana na jednom placu u Petrovaradinu. Pored sitnih ogrebotina eksterijera i enterijera auto je izgledao super . Decko iz servisa Grubic ga je pregledao dijagnostikom i malo ga provozao,pored kvara na zadnjem levom senzoru za pritisak u gumi i parking senzora koji nisu radili sve je ostalo bilo super. Odlucio sam i pazario ga. Obzirom da sam morao odmah sutra dan da putujem za Kragujevac veliki servis sam tamo i radio,tacnije u Divostinu kod "Žurke". Zamenjeni su svi filteri,kaisevi i sta se jos radi na velikom. Sve ukupno 26000 dinara. Par dana kasnije sam ga terao u ovlasceni fordov servis na novom beogradu,tamo je dobar dan 3400 dinara (klasicna otimacina) posle skoro 2 sata cekanja ustanovili su sta mi ne radi (sto sam ja vec znao i zbog toga dosao) . Predracun su napravili,da rade nisu mogli jer nemaju delove i treba da se cekaju nedelju dve dana. Za delove 15 000 a za ruke, 8 000 dinara = doviđenja...
Vracam se za KG,odjednom auto se ugasi sam od sebe,na srecu u gradu. Engine fail ( tako nesto ) . Zovem majstora i on slepa auto do servisa,posle par sati kze gotov auto. Nije dobijao dobro gorivo i zamenio je neku gumicu i sada sve radi... 1000 dinara popravka. Super. Posle 2 dana krecem nazad za ns. Na naplatnoj rampi auto opet staje,kada sam vracao iz seste brzinu u petu... Ne znam kako,ali iz par puta i dobrim stiskanjem papucice gasa palim auto... Do Novog Sada staje jos 5 puta,u sred voznje... konacno blokira na samom ulazu u NS... Nema dalje. Slepa me drugar do majstora Pere iz maxim forda. Auto mi je stajao 2 dana kod njega. Majstor super covek,ljubazan i prijatan. E SADA IGRANKA POCINJE.
Kada gospodin Pera otisla je bosh pumpa sigurno za dizne nisam siguran,predlozi mi da odslepam auto kod bosh majstora kako mi on ne bi uzimao pare nepotrebno.. Svaka mu cast. Tako i bude,odslepam ja auto kod majstora u bosutskoj ulici,mislim da se Dusko zove,ali nisam siguran. I da skratim pricu. Posle 8 dana kod majstora i svakodnevnih otkrica,rezime... Auto je udaren od dole po rezervoaru,nesto je polimljeno i stvara se vakum i nema dovoda goriva,ja sam laik pa ovo pisem kako sam ja razumeo.... Zbog toga crkava bosh pumpa,deo pumpe se lomi,odlazi do bregaste osovine i lomi i nju. Sve u svemu 600 eura popravka... Nadam se da ce ubuduce sve biti u redu.
Moja prva igranka sa Fordom