Uvezen iz italije(klasika) sat mu cenim da nije tacan ali okej mng polemike oko toga preskocicemo to,2002 godiste 115 konja ne dimi nista posebno cak sta vise samo ponekad,egr nije gasen niti ciscen ko zna sta ceka kad se skine.Ima nestalozen rad kad se upali ujutru,pred velikim servisom je pa cemo videti sta se posle dogadja,pisacu o tome jos. BR sasije je WF0NXXGCDN2U10498 ako neko hoce da mi proveri opremu ja ne znam gde na kom sajtu tacnije. Uglavnom vidi se na slici da je zetec oprema,kako sam citao o tome ta oprema ima tvrdje oslanjanje sto mi ne odgovara msm retko se vozim pozadi ali ispadaju bubrezi a karavan je mozda je nesto do amortizera ili sta ti ja znam vec. O tome cemo kad se radi veliki servis,stabilizatori prednji stigli ulje naruceno http://lavauto.rs/elektronski-katalog/g ... gory_id=95 ovo sa linka 5 L
Kais cu kod dragomira ostalo u jagodini po radnjama zupcasti ce biti dayco ili oridjidji ne znam koja je razlika u ceni.
Oprema 4x podizaci Manuelna klima radio sa komandama pored volana air bag nznm koliko ima,sediste vozacevo ima podesavanje dubine manuelno,sitnice mu sve rade svi motorcici itd.. vrv ima oprema koju nisam naveo,ali planiram. Sve sto me int u vezi mog auta cu pisati ovde,volim sve da znam pa vi kako mozete sa vremenom odgovarajte.. Imam velike planove za ovog karavana iskren da budem. Vidi se na slikama sitnice na primer ovo oko podizaca glavnih kod vozaca vidi se da je korisceno dosta. Samim tim i sumnjam u njegovu kilometrazu,ovo na felne skinula deca vidite da i retrovizor preklapam da ga pijani klinci ne slome da moram da tucem nekog ne daj boze. Misljenja i predloze mi znace mng,ako sam nesto izostavio recite

Slike: