Nego ja zadovoljan kako stoje, tj imaju naj poziciju od svih 20" do sad
Imaju i senzore

Tacno...Cedo piše:P.S. Nisam 100% siguran da'l dobro razbiram ovo oko izbacenosti tj. da ispada da distancer (nebitna debljina) dodaje duplo na širinu felne, u suštini ako se izbaci sa npr. 1inc debelim distancom ispada kao da je stavljena felna 2inca sira jer širina se uvek deli na spolja i unutra, malo plastičnije rečeno moja 18ica sa 7.5inca širine je samo pola inca izbačenija u odnosu na 17icu sa 6.5inca, iako je 18ica ceo inc sira on je podeljen na obe strane, startni ET im je isti da naglasim.. Vane daj mišljenje..
Cvrstoca necega (cvrstina ne postoji kao fizicka velicina), zavisi materijala i dimenzija (i oblika, al ajd sad...).SimkeFordMK3 piše:Opet kažem ljudima se dešavalo da im pukne distancer koji je dodatno obrađen na strugu/stanjen par milimetara i ako je i dalje imao debljine ipak je sama čvrstina oslabljena i pod nekim silama je pukao...
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
Da li je to SKF?SimkeFordMK3 piše:Misliš na brezone?
Ovako me sve komplet bez zamene koštalo 5 crvenih, ako si zainteresovan javi se na PP pa ću ti dati br gde da poručiš...
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."