cd sanzer
- mbole
- Poruka: 14903
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
- limun86
- Poruka: 189
- Član foruma od: utorak, 15. dec. 2015. u 22:22h
Re: cd sanzer
bravo coeek i hvala,proradio je. 

- mbole
Super, samo osiguraci retko crkavaju sami od sebe.
Ako nisi nesto cackao, pa slucajno negde dokacila neka zica, proveri instalaciju oko radia, da nije neka zica ogoljena, ispala... pa takne na masu i izbaci osigurac.
Isti osigurac je i za sarzer i za nekakav modul koji upravlja svim tim i nalazi se izmedju radia i sarzera (nisam kod kuce, pa ne mogu da pogledam kako se tacno zove).
Ako nisi nesto cackao, pa slucajno negde dokacila neka zica, proveri instalaciju oko radia, da nije neka zica ogoljena, ispala... pa takne na masu i izbaci osigurac.
Isti osigurac je i za sarzer i za nekakav modul koji upravlja svim tim i nalazi se izmedju radia i sarzera (nisam kod kuce, pa ne mogu da pogledam kako se tacno zove).
Djak pesak 

- limun86
- Poruka: 189
- Član foruma od: utorak, 15. dec. 2015. u 22:22h
pa kod mene ne radi sanzer od decembra tj kupio sam auto da nije radio. a danas kad sam pogledao na tom mestu uopste nije ni bio osigurac,mesto bilo prazno. pise reserve na toim mestu. sanzer pun diskova a osigurac nije ni bio,zasto ko ce znati. gledao sam zice oko sanzera izgledaju u redu a ako radija ne mogu videti jer nemam one cetiri plocice,kljuceve da ga izvadim. videcu koliko ce raditi sad kad sam stavio osigurac. mozda je bivsem vlasniku trebao od 10a pa izvadio od sanzera..
- mbole