danas sam napokon posle mesec dana od kupovine napravio par slika i resio da ukratko predstavim svog Focusa.
Nasao sam ga na polovnim automobilima,prodavac je bio drugi vlasnik(nije preprodavac),otisao sa tastom koji je automehanicar,pregledali ga iskesirali 2000 i dovezao ga u Nis.
Mehanicki je super,potrosnja izmedju 5 i 5.5l uglavnom vozim autoputem 130-140 kmh (sipam obican evro dizel gde stignem),za vikend mu menjamo ulje i filtere.Kilometraza je vracena na 100000,ne opterecujem se koliko je stvarno presao.Menjac i kvacilo bez greske,nov akumulator sa garancijom,4 zimske i dve letnje gume dobio.
Neke sitnice treba da se odrade i nabave,tipa fali mi jedan GHIA znak sa strane vrv je nekom trebao pa ga je skinuo videcu da nadjem na nekom otpadu nekada.

Sa jedne felne fali onaj krug u sredini,to nemam pojma kako da nadjem a i nije mi bitno toliko

sediste vozaca treba da se skine i zasije

levo krilo je malo korodiralo pa cu ovih dana da ga prefarbam tj tast ce

grejaci sedista ne rade,to mi za sad nije bitno i verujem da nije velika investicija
i ima neka zajebancija sa zadnjim podizacima ali necu sad da smaram sa tim,ostalo sve radi bez greske