Odličan auto, super osećaj, nisko sedište, zadnja vuče, baš sam se oduševio kako leži, kada sam ga provozao.

Ali ga jebe motor. Mislim da je samo 170KS.
Da krkneš ovaj 2.5T u njega, bio bi full.

taj a6 je jako tezak i ne ide nista specijano ni sa 180 konja,bar ne iz mesta...e sad kako ide od 150-200 ne znam...takav sam imao priliku da vozim jos automatik...duratecHE piše:Ne znam, mozda sam ja manje ocekivao od diesela, pa me iznenadio
Ovog klinca sa a6 cu sledeci put zovem na magistralu da ga merimo i da vidim sta ima ispod haube
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Stize chip 10tog majasasa_f1 piše:Jooj pa ti kad bi cipnuo tog mondea sva ta "konkurencija" bi ti bila smesna.
Jer mi je najblize mesto gde mogu izmeriti snagu na 150 i vise km. Treba celi dan da potrosim na to, a to nisam u mogucnostiM.M.L. piše:Zasto ne odes na merenje pre i posle i lepo vidis sve sto te zanima? Po mom misljenju to je bolje i realnije nego jurnjava sa nekim drugim vozilima.
Sto nisi pitaosasa_f1 piše:Bem ti felne, da sam znao da je tolika razlika u kilazi 17-18 ne bi ih ni uzimao.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()