Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Prelep automobil..dejan_BL piše:http://www.olx.ba/artikal/20465487/ford ... tanium-st/
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
Не обазирем се на то одавно, сваки оглас на пик-у у наслову има или "ТЕК УВЕЗЕН" или "фул опрема", сконта се то лакоmacaneli piše:full oprema ahahahah ovaj nije video ni f od full opreme
jos st paket![]()
![]()
Цијенио га је једно вријеме 18.000км ~ 9.000€. Причао сам са њим, каже да је све живо урадио, све модификације лично и само оригинал дијелови.SimkeFordMK3 piše:
Prelep automobil..![]()
![]()
![]()
odavno gledam Maxu.. je l' zna neko koliko ga ceni?! i da li je neko išao da pogleda ovaj auto?!
on mi odgovara:FM III piše: 18.04.2016. u 21:26
Cjena na PP
na šta se ljubazno zahvaljujem:ervix piše:18.04.2016. u 21:33
Pozz, cijena forda sa felgama 17c 13900KM a 16000kM sa 20c
da bi dobio sledeću poruku:FM III piše:18.04.2016. u 21:34
Hvala!
ervix piše:18.04.2016. u 21:40
Jbg druze ako ti je puno kupi si taj od 12500KM koji nema ni 10% opreme sto ovaj ima. Ja sam auto platio 2008god 67000KM a bila je ponuda i od 50000KM! Lp
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Kaznjivo je vec poduzeSimkeFordMK3 piše: a ja ih neću ugrađivati sve dok ne bude kažnjivo i kod nas...
milan_gt piše:Kazi slobodno da te bole njegove 20"