Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Yatour "krci"

Playeri, zvučnici, pojačala, kondenzatori, povezivanja, instalacije...
Odgovori
Viktor89
Poruka: 69
Član foruma od: ponedeljak, 3. avg. 2015. u 22:44h

Yatour "krci"

Poruka od Viktor89 » ponedeljak, 22. feb. 2016. u 15:12h

Pozdrav,

kupio sam yatour na amazonu, povezao ga na 5000 rds eon u focusu, ubacio usb i radi bez problema, osim sto na suvozacevom zvucniku u vratima se cuje da nesto "krci". Proverio sam, ne cuje se kad muziku pustim preko radia. Zvuk se cuje konstantno, i sto vise pojacam, vise se i zvuk cuje. Snimio sam, da bih lakse objasnio http://www97.zippyshare.com/v/1Oj4QNMT/file.html Ima na par mesta gde se cuje muzika na sekundu, pa da se ne iznenadite. Jel imao neko slican problem ili zna kako bih ga resio? Prvo sam mislio da je do zvucnika, ali kao sto rekoh, kada pustim radio, zvucnik u opste ne krci.
Ford Focus 1.8 TDDi MK1

Viktor89

Re: Yatour "krci"

Poruka od Viktor89 » subota, 9. apr. 2016. u 17:35h

I dalje pokusavam da otklonim kvar, ali bezuspesno. Bas niko nije imao slican problem?
Ford Focus 1.8 TDDi MK1

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 9. apr. 2016. u 18:57h

Jel si proverio nesto drugo da zakacis na isti ulaz na koji kacis Yatour? Pre bih rekao da ti je problem do radia tj pojacala ili tako nesto, nego do Yatoura.
Fiesta!!

Viktor89

Poruka od Viktor89 » subota, 9. apr. 2016. u 19:57h

Nisam, ako mislis na onaj port od radija na koji se kaci yatour, posto nemam CD changer, a ne znam sta bi jos mogao da zakacim na taj port i probam. Iskreno bih i voleo da je problem do radija, a ne yatoura, jer je yatour kupljen u Nemackoj i zajebancija bi bila vracati ga nazad. Moze li se sta nakaciti osim CD changera na taj port? Koliko sam video, zvucnici su dobro povezani, a i deluje mi da nije problem te prirode, jer kao sto napisah, dok slusam fm radio, taj zvuk se uopste ne cuje.
Ford Focus 1.8 TDDi MK1

dule0911

 

Poruka od dule0911 » subota, 9. apr. 2016. u 20:01h

Jel si probao kasetu neku? Da li sa njom krci?
Ja imam obrnut problem na mom starom Sony gt414-ui. Krci mi kada je radio, kada je preko cd-a/usba, sve je ok. Radio ne vredi trenutno mnogo pa mi se ne popravlja, iako je lako za srediti, mozda ga otvorim sam pa probam (najverovatnije losi elektroliti).
Hocu da kazem, mozda je tako nesto i kod tebe, ako radio koristi isti deo za kasetu i za CD changer, onda ce krcati na oba izvora.

Drugo resenje jeste naci cd changer ili drugi yatour za probu.
Fiesta!!

Viktor89

Poruka od Viktor89 » subota, 9. apr. 2016. u 20:09h

Nisam, veruj mi da sam trazio kasetu i pre nego sto sam uzeo yatour, a ni ja, niti bilo ko od drugova ih nema. Svi bacili. Moram videti da je nadjem negde pa da proverim, hvala! Yatour sumnjam da cu negde naci, ostaje mi ako naletim kod nekog majstora sto ima cd changer pa da probam i to. Kad odvrnem muziku se i ne cuje toliko, ali cim se malo utisa odmah se cuje, pa me nervira.
Ford Focus 1.8 TDDi MK1

dule0911

 

Poruka od dule0911 » subota, 9. apr. 2016. u 20:21h

Po tome kako si opisao, gotovo sam siguran da je do radia a ne do ulaznog uredjaja tj yatoura :) Imao sam slican problem sa jednim kucnim pojacalom, tiho ne radi, kad se pojaca "probije" i radi... Menjao mu integralac, radilo neko vreme ok i opet krenuo da zeza pa sam odustao od dalje popravke.
Da si blize dao bih ti moju mp3-kasetu (fiksna glava sa 3.5mm kablom na drugoj strani) pa da probas.
Fiesta!!

macaneli
VIP
Poruka: 9928
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » subota, 9. apr. 2016. u 20:57h

yator sigurno nije problem
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » nedelja, 10. apr. 2016. u 00:23h

Postoji jedno milijardu tipova kvarova i na digitalnim audio uredjajima, posebno u ovim kombo varijantama, tako da se nikako ne može reći na slepo sa sigurnošću "nešto nije sigurno". Takodje, iskustva sa drugim audio uredjajima uopšte ne moraju biti ni slična da bi se izvodili neki zaključci. Na sve to, kaseta je sasvim deseti princip rada i nikako ne može služiti kao neko poredjenje ili provera nečega što je u startu pitanje da li radi. Da li je iko ikad radio čišćenje glave i podešavanje azimuta u tom kasetofonu pa da bi bio siguran da bar kasetofon radi 100%?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » ponedeljak, 11. apr. 2016. u 10:48h

Kad pričamo o digitalnim uređajima nikako ne možemo da znamo šta je problem. Ja bih probao taj Yatour na nekom drugom uređaju da bih njega eliminisao kao problem.

Odgovori

Povratak na „Sound“