Pod broj jedan SVAKA CAST! Volim videti kad se neko pozabavi sredjivanjem Mondea, fantastican je to auto i moze izgledati stogod kad se dovede u odredjeno stanje..
Tvoj nije stigao sa mnogo materijala ali izvukao si maximum iz njega, farbanje branika i lajsni ga je preporodilo, kao da si restajling odradio tako da ne place za nekim sportskim varijantama, fale mu samo restajl stopke a ima ih aftermarket po neastronomskim cenama i spojler jedan na gepeku, to nabavi pre svega i izgledace kao drugi auto, moja preporuka je da to stavis kao prioritet jer malo je nedorecen ovako pozadi kad si vec druge stvario odradio..
I resio si mi 6god staru dilemu sa ovim struganjem zelene pozadine na cajgerima
Cedo piše:Vidim i cini mi se da su cajgeri na ovim klipovima standardni fabricki (bar na ovom prvom) pa bi trebalo da se boja promeni samom zamenom sijalice (u zeljenoj boji) a vrlo je moguce da iza cajgera koji ovako izgledaju crni sa belim linijama postoji iluminatorna folija koja se ne vidi i koja kad se osvetli obicnom belom svetloscu daje boju instrument tabli,kod nas zelena,u tom slucaju dzaba plave sijalice..
Iako bela bas fino izgleda ne privlaci me da menjam fabricku varijantu..
Sto se tice felni ako sam dobro video bile su u fabrickom stanju pa si ih u neku sivu prefarbao ili tek treba da se zavrse? Tvoj ukus i tvoja stvar ali tuga je te felne dirati, one izgledaju supermasivno i vizuelno su najvece fabricke 18" ali samo kad su u fabrickom stanju.. I ovo sa RS look-om napred mi ne ide al ajd', crne farove mogu da podrzim ali ovo tamnjenje plastike napred nikako..
Quadovi izgledaju fenomenalno, u slucaju Mk3 dobra maska i morimoto izgleda mnogo bolje nego fabricki xenoni a svetlece bolje nego bilo sta na putu mada dva kratka po jednoj strani ce smetati, ja sam zadrzao sijalice u delu fara za duga svetla pa imam dupla duga i jedna kratka, kad imam priliku da palim sva 4 duga to noc pretvara u dan..
Sto se tice promera ukrasa stvar je u sledecem, spoljni promer je mozda 90 ali je unutrasnji vidno manjii jer je cevka savijena na unutra, kod Daniela je obicna cev pa je spoljni i unutrasnji fi u 2mm razlike, kad bi kod njega bio fi 90 izgledao bi kao smederevac..
Mozda sam jos nesto hteo ali dobro sam i ovo s'obzirom koliko je nabacano stosta

..