Prepravio sam kompletno osvjetljenje, dvije generacije Forda Mondea ( mk1 i sada mk3) jednostavno mi je dojadilo to zelenilo, pa sam se malo ugledao na mk4 i preuzeo njegovo osvjetljenje bijelo/ crveno uz dosta dodatnog osvjetljenja, koje imam u planu još doraditi, malo smanjiti na nekim mjestima i tako. Ali o tom potom. Sve je počelo sa jednom tipkom, onom za otvaranje gepeka, tu sam ubacio bijelu led i znao sam da moram sve ostalo prepraviti hahaha, tek možda nakon godinu dana sam sve prepravio, ono jedno po jedno, izvadim pa prepravim, jer je bila nepoznanica, šta i kako, i stvarno je dosta velik posao. Iako sa lemilicom baratam dugo, valja svaki sklop rasklopiti, rastaviti itd
Počnimo sa tachom, mora se sastrugati zelena folija sa ploče, najbolje skalpelom, ima dobihi nekolik osati posla oko toga...
kako to izgleda na svjetlosti kada se sastruže zelena folija
na displejima je zelena disperziona folija, ona se ukloni i stavi se po želji folija, ja sam odabrao crvenu.
zatim treba kazaljke staviti, za rezervar zapamtiti ili slikati položaj, temperatura, preko obd2 ili zagrijati dobro auto i staviti na sredinu, brzinu preko gps-a, a obrtaja također preko obd2 ili zagrijati pa staviti na 750-800
Prije i poslije