Trenutno nemam vise slika, ali ce biti

FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Sto se tice radija da li mozda imas CD sanzer. Ako nemas onda u oglasima imas koliko hoces varijanti sa CD-om (cena od 35-45 evra) ali oni citaju samo audio format. Ako stavis blendu I mali radio onda gubis komande na vaolanu koje imas. Moj ti je savet da pre trazis CD original nego da prevezujes mali radio jer ces morati da seces fabricke konektore posto se konektori za prespajanje tesko nalaze za Forda.Mosha piše:Ne verujem da je pakovan motor, prvo sto mu je sve na mestu kako treba da bude, drugo sto je vrlo pedantno. Svaka cast na autu odlicno izgleda![]()
Radio imas original ali ca CD umesto kasete, mozes taj da ubacis, a mozes i da stavis blendu (ima ih po oglasima dosta) i onda ubacis klasicnu muziku.
Ok I da nadje konektore gubi komande na volanu. Taj mali radio dal ima ili nema euro dzek pa onda konektor na fordov dzek malo vise kablova u kolima, a da tu je jos I promena dzeka za antenu.Dusan64 piše:Mogu da se nađu konektori, ja sam nalazio u nekoj prodavnici u NS-u, šalju brzom poštom.