Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- pancerFF
- Poruka: 1076
- Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h
Re: Chat (free talk)
Mislim da sam i ovde procitao da neki ne preporucuju remont jer navodno nece dugo izdrzati. I polovna jeste "macka u dzaku", ko ce ga znati.
Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
polovna se vidi da nema lufova i tojto..nema tu mnogo mudrolije..
- Lucky
- Poruka: 1083
- Član foruma od: sreda, 3. dec. 2014. u 10:44h
remontovana obicno izdrzi koliko je i garancija.... 6 meseci

- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Posle duže vremena zanimljiv ovaj 150. derbi za gledanje, dosta šansi i trčanja na obe strane.
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
- Daki_81
Pa sad gužva jeste bila u široj okolini jbg...
@mbole fudbalski večiti derbi se igrao na JNA
@mbole fudbalski večiti derbi se igrao na JNA
- YOmax
- Poruka: 647
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2014. u 13:39h
Kao grobari nemaju pojma o cemu se tu radi...pa da! 

Ford C-max 1.6 16v mk1 2007 restyle
Ford Focus 2.0 tdci mk2 2006
ex Ford C-max 1.8 tdci mk1 2007 restyle
ex Fiesta Zetec S mk7 2009
Ford Focus 2.0 tdci mk2 2006
ex Ford C-max 1.8 tdci mk1 2007 restyle
ex Fiesta Zetec S mk7 2009
- mbole
Ah ... rote stern vs banditen 
Fudbal me zanima ko pretproslogodisnji sneg (kao uostalomi i vecina ostalih sportova).
Das dvadesetorici jednu loptu i oni se pobise ko ce da se igra sa njom, a gomila to jos posmatra, dere se, skace...
Hvala ali ne hvala

Fudbal me zanima ko pretproslogodisnji sneg (kao uostalomi i vecina ostalih sportova).
Das dvadesetorici jednu loptu i oni se pobise ko ce da se igra sa njom, a gomila to jos posmatra, dere se, skace...
Hvala ali ne hvala

Djak pesak 

- Daki_81
Predpostavio sam da te ne zanima, imam prijatelje koji na pola utakmice pitaju "a koji su naši" 

- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Pa i ja vec 14 godina igram fudbal, ali me gledanje ovih utakmica na tv-u nikad nije privlacilo. Igram za svoju dusu i zadovoljstvo, ne za pare. 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Da te čuje moj bivši cimer, pitao bih te kakvo si ti to muško?mbole piše:Ah ... rote stern vs banditen
Hvala ali ne hvala

Tako je i mene pitao, pa sam ga ja pitao nešto oko auta, on bleno u mene ko tele. Pa sam i ja njega pitao isto pitanje.

Al' jbg on je bio takav, šta on voli, to mora svi da vole, inače su debili.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Daki_81
- mbole
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma svako ima svoje šta ga zanima.
Recimo meni idu i na živce oni koji mi tvrde da bi trebao pročitati kijamet knjiga. Ja pročitam onu knjigu koja me zanima i koja mi je zanimljiva i čitam ono što mi je zanimljivo, da li na internetu ili bilo gdje drugo. Mrzilo me da čitam lektiru u školi, tačnije od svih knjiga, pročitao sam svega 5-6.
Kad mi tako natura kako ne znam o čemu se radi u nekoj knjizi, ja postavim pitanje, kako radi mlazni motor ili nešto slično.
Taj odgovori, kao to nije bitno, šta me briga kako radi. E pa tako i mene ne zanima šta je tamo neki lik u knjizi koji je možda i izmišljen radio, ali me zanima kako radi mlazni motor.
Pročitao sam pola knjige Na Drini Ćuprija, pročitao onaj dio dok je opisivao građenje za par sati, kada je počeo onaj dio poslje izgradnje, to me smorilo.

Recimo meni idu i na živce oni koji mi tvrde da bi trebao pročitati kijamet knjiga. Ja pročitam onu knjigu koja me zanima i koja mi je zanimljiva i čitam ono što mi je zanimljivo, da li na internetu ili bilo gdje drugo. Mrzilo me da čitam lektiru u školi, tačnije od svih knjiga, pročitao sam svega 5-6.

Kad mi tako natura kako ne znam o čemu se radi u nekoj knjizi, ja postavim pitanje, kako radi mlazni motor ili nešto slično.
Taj odgovori, kao to nije bitno, šta me briga kako radi. E pa tako i mene ne zanima šta je tamo neki lik u knjizi koji je možda i izmišljen radio, ali me zanima kako radi mlazni motor.

Pročitao sam pola knjige Na Drini Ćuprija, pročitao onaj dio dok je opisivao građenje za par sati, kada je počeo onaj dio poslje izgradnje, to me smorilo.

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Gabau
- Poruka: 169
- Član foruma od: petak, 15. feb. 2013. u 22:45h

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ljudi, cime da skinem ove fleke sa felne? Ova zaokruzena crvenim mislim da se slila kociona prasina u kombinaciji sa vodom, a ostatak mislim da se maca malo popiskila.
I jedno i drugo stoji na felni bar jedno mesec-dva dana. Sad sam probao sa sundjerom i vodom ne ide. Sa cime da probam a da ne ostetim farbu?

I jedno i drugo stoji na felni bar jedno mesec-dva dana. Sad sam probao sa sundjerom i vodom ne ide. Sa cime da probam a da ne ostetim farbu?

- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Probaj krznom iste te mačke 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Axel sgraso?
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- milan_gt
sona kiselina na mokru felnu i vlazan sundjer..i uzmes od cure stare gumene rukavice
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ljudi, ne biste verovali kakve sve felne uspevam dobro da operem Axelom i četkom za krečenje sa mekanim vlaknima 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- milan_gt
axel je abrazivan cini mi se
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Kako može da bude abrazivna tečnost koja je kao voda što se tiče fizičkih karakteristika?
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- milan_gt
A nem pojma jbg 
Sona je do 100din i cisti 10 setova prljavih felni

Sona je do 100din i cisti 10 setova prljavih felni

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Abrazivnost je čišćenje na osnovu trenja, kao kada bi prao felne praškom za veš na primer.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.