Ma odlican je to telefon, ali nesto cenim ako ga ne zamenim sada posle nece vredeti nista.Djole89 piše:znaci note 3 me ocekuje bar 7000-8000 hiljada...dule kakav ti je s5 ako resis da prodas mozda bih uzeo i njega...gledam ga u BG neo je 310e...ne znam sta cu
Susreo sam se sa S6 edge+ i ne svidja mi se. Nije veliki, nego je dugacak nekako.Enio piše:Ja sam imao sve galaxy mobitele i zaustavio sam se na s6 edge. Nisam htio edge + jer je za moj pojam prevelik. Razlika između 5-ice i 6-ice je minimalna, ni jedan ni drugi mi nisu zablesali ili stali u radu, a kad sam uzeo ovaj, testirao sam ga sa svim mogućim aplikacijama koliko je moglo odjedanput. Koliko ti je star taj 5? Ako nije puno to je malo previše što traže.Dusan64 piše:Jel poseduje neko S6 edge ili S6 a da se susreo sa S5 pre toga?Razmisljam da menjam moj S5 ali ne znam koliko ima smisla. Traze mi po 250e u zameni, sto mi deluje mnogo.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Pa ima preko godinu dana, ali je kupljen u radnji original, nije provajder varijanta. Ne secam se da sam imao problem neki sa njim.
Da li si ti primetio da mnogo korisnih stvari koje postoje na S5 nema na S6 edge? One hand, drive mode itd.
U tome ima mozda 30% istine. 70% nisi u pravu.skolioza piše:Ja sam samo jednom imao samsung i nikad vise..nisam lud da placam brend dva puta skuplje