u procesu smo kupovine stana, pa sam odlucio da prodam svoj audi a4 2006 avant 2.0 TDI, tako da je audi otisao i bio sam u velikoj dilemi koje pare da potrosim na sledeci auto.
Posto sam u audiju vecito kukao na zadnju klupu i mesto na njoj, i to sto ne mogu bebu sa svojim sedistem da stavim iza mene jer onda ne mogu da pomerim sediste pozadi koliko mi treba, posle par dana gledanja skontam da je Mondeo auto za mene.
Nasao sam jedan tu blizu mene i idem da ga vidim prekosutra, mogu da ga zatvorim na moje ime + registracija za nekih 2000e. Vodim brata koji radi fordove i njegovog ortaka, naravno sa dijagnostikom, tako da ce auto svakako biti proveren.
Odabrao sam benzinca jer mi je audi svaki 5 dan voznje dostizao radnu temperaturu, a u zadnje vreme cesto stignem na destinaciju a on jos nije poceo da greje

Vas sam hteo da pitam koju realnu potrosnju da ocekujem po gradu sa ovim motorm od 110ks? A koju recimo na 120-130km na otvorenom? Moj stil voznje je kao baba, ne zurim nigde, nemam naglih ubrzanja, volim da se vozam i ne divljam.