Kupovina polovnjaka
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: ponedeljak, 11. jan. 2016. u 00:28h
Kupovina polovnjaka
Pozdrav drugari.
Kupio bih focus,fiestu,fusion ili mondeo.
Budzet mi je 2000-3000 eu.
Stanje vozila mi je na prvom mestu,tip goriva manje bitan posto bih mozda i tng ugradio.
Prelazim godisnje 15k kilometara.
Ako imate neku zanimljivu ponudu javite se.
Veliki pozdrav!
Kupio bih focus,fiestu,fusion ili mondeo.
Budzet mi je 2000-3000 eu.
Stanje vozila mi je na prvom mestu,tip goriva manje bitan posto bih mozda i tng ugradio.
Prelazim godisnje 15k kilometara.
Ako imate neku zanimljivu ponudu javite se.
Veliki pozdrav!
- jelchica
- Poruka: 615
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Re: Kupovina polovnjaka
Omašio si deo foruma, treba u "Kupujem"
- mbole
- Poruka: 14904
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
A i raspon ti je od najmanjeg do najveceg automobila koji ford pravi.
Pretpostavljam da ti je jasno da ne mos kupiti mondea u istom stanju ko fiestu za iste pare. Ipak je mondeo kostao 2-3 puta vise kada je kupovan.
Pretpostavljam da ti je jasno da ne mos kupiti mondea u istom stanju ko fiestu za iste pare. Ipak je mondeo kostao 2-3 puta vise kada je kupovan.
Djak pesak 

-
Naravno da mi je jasno druze.I godiste vozila diktira cenu.
Ovde su me uputili.jelchica piše:Omašio si deo foruma, treba u "Kupujem"
Poslednja izmena: BojanM, na dan utorak, 12. jan. 2016. u 17:26h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Ne piši poruku za porukom u kratkom periodu. Koristi opciju 'Uredi' ako želiš nešto da dodaš, ili citiraj više poruka iz spiska u dnu strane za odgovor.
Razlog: Ne piši poruku za porukom u kratkom periodu. Koristi opciju 'Uredi' ako želiš nešto da dodaš, ili citiraj više poruka iz spiska u dnu strane za odgovor.
- mbole
- Poruka: 14904
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Pokusavam da kazem, da za te novce, eventualno mozes da dobijes fiestu koja je u dobrom stanju, al mondea jaaaaako tesko.
Ne moz auto da bude star 15 godina i da bude u dobrom stanju (koliko se god mi zanosili).
A napisao si da ti je stanje auta presudno.
Ne moz auto da bude star 15 godina i da bude u dobrom stanju (koliko se god mi zanosili).
A napisao si da ti je stanje auta presudno.
Djak pesak 

-
Naravno druze razumem te.Mada nas ima raznih eto moj komsija na primer.Covek je penzos koji je ceo zivot radio u svabiji i tamo je uzeo nov auto.U pitanju je mondeo dizelas 98 cini mi se. Njemu je auto u garazi non stop.Godisnje prelazi plafon 3k kilometara.Davio sam ga da mi proda ali nece 

- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Budi samo strpljiv, prodaće ga deca jednog dana... 

/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
-
Hehe.Ili ce ga razkantati 

Poslednja izmena: BojanM, na dan utorak, 12. jan. 2016. u 19:57h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Nema potrebe da citiraš poruku iznad svoje, podrazumeva se da odgovaraš na nju. U takvim prilikama koristi opciju 'Odgovori'.
Razlog: Nema potrebe da citiraš poruku iznad svoje, podrazumeva se da odgovaraš na nju. U takvim prilikama koristi opciju 'Odgovori'.