1. Praznio mi se akumulator, culo se zujanje iz motora i posle vadjenja kljuca, to sam JA

2. Pocelo je otkako je postalo hladno ujutro, auto upali kao mina, sacekam 20ak sec, krenem i uvek...uvek se ugasi na jednoj istoj raskrsnici na putu do posla kad stisnem kvacilo.... Kad ga posle toga upalim, opet pali bez problema i ne gasi se vise.... (za one sto bi mi predlozili da promenim put, vec sam probao

3. Naizmenicno mi gore sijalice za svetlo, cas izgori desna za kratko svetlo, pa posle nje leva poziciona sijalica, onda posle zamene posle 10ak dana ponovo izgori desna za kratko svetlo, pa onda izgori leva poziciona.... nisam ih vise menjao vozim corav....
4. Odjednom mi se prednji prozori vise ne zatvaraju sami, vec moram da drzim pritisnuto dugme, to mi se desavalo i letos, al se samo ponovo nekako vratilo na "default", a sad nece...
Napomena: EGR je zapusen limcetom i ECU prevaren zapusenim vakuum crevcetom.... do sada nije pravilo problema, al sta znam da pomenem mozda ima veze sa ovim gasenjem posle 1. paljenja
Napomena2: Auto ima ugradjen zeder, mozda nije vazno al da pomenem opet zabog gorenavedenog gasenja.
Eto, to bi bio to (za sada), zao mi je sto se na forumu javljam samo kada me auto ispizdi.... ali sam veoma kratak sa vremenom, mozda ce biti bolje zimus, pozzzz!!