Ovih dana se pomalo radilo a nisam prijavljivao, pa reko sad bi mogao sve odjedared, pa da krenem nekako redom.
Stavljene T10 ubodne LED 9 SMD pozicije
Unutrašnjost prevedena sve u LED osvetljenje, stavljene napred i pozadi sofitne LED sa 6 SMD. Za svetla ispod nogu x2, ispod suncobrana x2 i u pretincu x1 stavljene T10 LED 5 SMD.
Sa svetlom za čitanje karata sam imao problema jer sam prvo našao da i tu idu ubodne T10 ubodne medjutim na drugom sajtu nadjoh da idu sijalice sa grlom BA9XS, a kada sam ih skinuo ispostavilo se da idu BA9S. Razlika izmedju ova dva grla je u uglu pipaka koji idu na sijalicu prve imaju ugaood 150 stepeni a druge klasičnih 180. Medjutim ni tu nije kraj, originalne su dužine 25 mm, a nemoguće je naći LED sa tim grlom ispod 31 mm. usput ni te nemogu da stanu na predvidjeno mesto jer ne mogu da se ubodu u grlo zbog dužine, pa sam skinuo grla i prelemio direkt na kontakte same lampe.
Gepek je sredjen i sada je razvučena instalacija i na drugu stranu, postavljeno originalno svetlo i stavljene sofitne sijalice LED 6 SMD.