Krajnica za Sierru
Moderator: Dragomir
- StefanPb
- Poruka: 49
- Član foruma od: subota, 26. dec. 2009. u 22:40h
Krajnica za Sierru
Promenio sam letvu volana sa krajnicama na Sierri 2.0 1990. godiste, pre mozda 5 - 10 000 km, original deo... pre negde stavim nove gume pozadi a zadnje napred i odem da balansiram kaze onaj sto radi ne mozes zadnje balansirati a napred ti je otisla krajnica (cini mi se da rece leva mada nisam siguran)pa ne moze da se balansira... Prosto mi je neverovatno. Medjutim primetio sam da je u zadnje vrem teze motati volanom, nije sad nesto tesko ali je znatno teze nego pre a nekad naidje lakse od serva, neznam da li ima veze sa tom krajnicom pame zanima sta vi mislite,sta savetujete? Takodje nekad se cinimi se cuje onaj zvuk kao da zvizduce, kao da landara nesto, neznam kako da objasnim, ali taj zvuk,slican, sam cuo kodljudi kojima ode krajnica. Hvala unapred
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Krajnica za Sierru
Servo letva ili obična letva ?

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- StefanPb
Obicna... Nemam servo
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Probaj kod još nekog trapadžije... teško da je tako brzo otišlo ako si je skoro zamenio.
Ako ti i drugi trapadžija kaže isto... onda jednostavno taj deo ili nije original ili si pozdravio neku rupčagu
Ako ti i drugi trapadžija kaže isto... onda jednostavno taj deo ili nije original ili si pozdravio neku rupčagu

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- StefanPb