Da, sad videh. Kad pročitam "Bosch" smrkne mi se i prva asocijacija mi je akumulator . Nisam čitao ranije postove.sasa_f1 piše:Pricamo o grejacima, akumulator sam resio.

Da, sad videh. Kad pročitam "Bosch" smrkne mi se i prva asocijacija mi je akumulator . Nisam čitao ranije postove.sasa_f1 piše:Pricamo o grejacima, akumulator sam resio.
I ovaj zna da Fordovi trule..Zahvaljujući pažnji "kupca", automobil je ostao na ciglama, pa bar ne stoji u snegu i ne može da istruli.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Zar tddi 66kw nema doboše pozadi?Daki_81 piše:Nisam ni znao da ih ima sa dobošima
Ovo je mk2, ako si mislio tdci 66kw a ne tddi? Nisam viđao mk2 sa dobošimast 220 piše:Zar tddi 66kw nema doboše pozadi?Daki_81 piše:Nisam ni znao da ih ima sa dobošima
Jbt, kad se kradu felne zbog zimskih guma.
TT
Oh da... Veoma dobra stvar... sa nekim se podeli "subscription" i onda bude "relativno dzaba"... Veliki izbor serija, filmova, dokumentaraca (sve u HD) i jos ce dodavati... (npr HoC jos nema jer RTV ima prava na prikazivanje ali sada uskladjuju neke "pravilnike" pa ce nam biti sve omoguceno kao sto imaju u USA...BojanM piše:I tako stigo Netflix međ' Srbe...
Kôd: Označi sav tekst
https://adfreetime.com/get-started/
Pitam iz razloga jer proxy moze da bude besplatan.milan_gt piše:Napadne te isis
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Sve to resi DNSDaniel piše:Pola stvari nema na netflixu zato sto su kod nas tv programi otkupili prava na emitovanje odredjene serije
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()