Hvala svima ! Sestra uzela aparat, a mobilni mi bas ne pravi neke slike, pa sam morao sa Gopronjom

bice i neki snimak voznje, pogotovo ako docekamo sneg, ovo vreme je uzasno, kisa ne pada, a sve je mokro od magle, zato i necu da ga operem jer se vozi svaki dan, pa bas nema smisla. Sto se felni tice, jedna od zadnjih mi je kriva, pa dosta trese. Sutra ce tata do grada sa njim, pa ce da otera kod vulkanizera (inece on mrzi alu felne bas zbog tog i da je do njega, to bi se odma skinilo i prodalo

) Bivsi vlasnik je zatamnio ta stakla, a radio je sam pa nije bas najbolje uradjeno, tako da prvom prilikom skidam folije. A kuku i da nije imao, morali bi da je uzmemo svakako, jer se bavimo poljoprivredom, pa stalno treba za nesto, te za delove, te za seme, pa za hemiju i tako, a zaradi se i nesto
Ovo je njegov predhodnik, teska srca sam se oprostio od njega, bio je sokoro 15 godina kod nas.
Sutra cim ugrabim vremena, pocinjem malo da cackam oko njega. Kad sam ga doteravo primetio sam da ne dize temperaturu, jedva do druge crtice i da osciuje u zavisnosti od nacina voznje, kasnije sam primetio karton ispred hladnjaka. Verovatno da je termostat ostao otvoren, ili ga je bivsi vlasnik izvadio iz nekog razloga, tako da cu to prvo da resim zbog zime, nije dobro da ga terama na 50C. Ima jos i problem sa rucnom, ne hvata dobro, al kad uhvati ne pusta

ostane zaglavljna. Prvo sam mislio da je sajla u pitanju, ali sam ipak ustanovio da su klesta. Verovatno da su korozija i prljavstina odradili svoje, tako da je popravka rastavi-ocisti-podmazi-sastavi. Sad, ako neko moze da mi kaze, gde je najlakse da se ispusti antifriz i dali ima neki nespecificnosti oko rastavljanja zadnjih kocnica?
Citao sam nesto malo jos i o EGR ventilu i njega planiram da zatvorim, ali da prvo stigne na red.
Evo jos slika iznitra.