Hteo sam samo da upozorim da pri kupovini na internetu putem sajtova kupujemprodajem i slicnim jako obratite paznju.
Sinoc sam stavio oglas da kupujem poluispravan tablet (sa polomljenim displejom i touchom) i jutros mi se na oglas javio tip porukom da ga nazovem da se dogovorimo.
Nazovem, i kaze eto on bas ima taj tablet koji ja trazim model i sve, ali mu je polomljen touch.
I tu on kaze poslace on bez otkupa jer je jeftinije a da mu se novac uplati preko Telenor banke, Post-Netom ili na racun jer onda je transakcija po mene "sigurnija jer banka moze da vrati novac".
Tu postaje sumnjiv, pitam ga da li ima nalog na kupujemprodajem (gde mozes videti ocene) i on kaze nema, otvorio je na ebay (i onda odvali pricu kao tu su ga zeznuli sto puta, a da radi na ebayu i da tamo nema prevare) ja reko ok, kao ne znam kakvu je glupost lupio.
I na kraju mu kazem ajde mi posalji slike na mail. On posalje jednu sliku.
Mejl adresa: [email protected]

Vidim da touch nije napukao kao sto je rekao i odem na net, malo da proverim kad ono gle cuda
...

Telefon: 0640648349

Adresa je Novi Pazar
Eto, ako imate slicna iskustva, podelite da znamo na koje jos nacine pokusavaju da nas zajebu na netu.