Možda je on zamenio kaiš lancem
Sa kojim je to motorom mogao da pomeša ovaj, koji Fordov slične snage i godišta je bez lanca?
Btw ja sam prestao da gledam oglase u potpunosti, kad skupim pare onda ću da cimam nekog od familije u inostranstvu da organizujemo kupovinu i prevoz. Ovde sa placa i od preprodavaca nema šanse da bih ikada kupio auto.
Jbt 2 dana mislim o onom Maksi kojeg sam kačio, pravim planove i konstrukcije, vagam treba mi - ne treba mi. Onda mi drugar javi insajder info (milion posto validan) da je auto prešao duplo(!) više nego što piše na satu i da je već imao havariju na menjaču i još čemu.
Hajde ovo za kvarove to i nisam mogao ja da vidim i to bi valjda majstor na pregledu otkrio, ali tolika kilometraža (300 km svaki dan) da se UOPŠTE ne vidi na enterijeru, da sve od opreme i dalje radi (a ima je baš mnogo)... prosto neverovatno! Zato dižem ruke, kad ga ulickaju za prodaju možeš se slikati sa svojim razgledanjem i testiranjem. Ovo pričam za skuplje i novije automobile gde je rizik mnogo veći, za nešto jeftinije se realno može i rizikovati.