Nije ni to toliko skupo ako je kvalitetnije. Jedino sto ce kod mene i prednja i zadnja kljesta biti nestandardna pa ne znam da li ce neki od tih standardnih kitova zavrsiti posao, kako zbog duzine tako i zbog prikljucaka itd. Pozadi se cak razmisljam da produzim kocionu cev da se primakne mesto kacenja malo vise kljestima. Posto je fabricki crevo namesteno od karoserije do osovine, i onda sa osovine do dobosa tj cilindra opet cev. Ovde bih izbegao komplikaciju sa dodatnom cevi, vec samo postojecu produzio koliko moze da se primakne mestu gde ce biti kljesta, i crevo direktno u kljesta.
@zeteks
Zaboravio sam sta sam pisao pre nego sto si odgovorio, izvini, sad znam na sta mislis. Raspitacu se jos pa cu videti sta cu raditi.
@Krstic
Standardna od gume nisam ni mislio da pravim, samo nesto sto je kvalitetno ili kvalitetnije od fabrike, a silikonska creva mi se cini da ce da nadzive limariju

Ima u engleskoj da se poruci komplet u boji kojoj hoces, ali dok to dodje ovde ima da me kosta prilicno, pa gledam ako ima lokalna alternativa. Ja cu im dati uzorak pa ako treba da prave kalup neka ga naprave, sve dok ima ko to hoce da radi i cena je razumna.
@mbole i Krstic
Iskren da budem, ne znam kakvi su konusi, nisam ni zagledao. Racunam, nove kugle nisu mnogo skupe, a nove su, pa reko sto da ne. Ovako na prvu loptu mi se cini da su malo tvrdje (ove nove), sad da li je od stajanja ili su takve ne znam. A fabricke se relativno lako okrecu, ali nisam zagledao koroziju. Svakako nisam planirao da ih bacam tako da ce ostati za rezervu ako nisu rdjave iznutra, samo kupim nove navlake.