mbole piše: ↑nedelja, 22. nov. 2015. u 02:12h
Ovaj... posto su kompletna polovna sedista sa sve fabrickim grejacima?
Ja danas gledao na jednom otpadu samo prednja prodaju 60 evra par, s grejačima fabričkim, al ne znam kako se povezuju, pošto vidim da imaju po dva potenciometra za regulisanje jačine , tamo na centralnoj tabli. Da li idu direktno na akumulator ili na racunar?
Video sam samo da idu preko kutije s osiguračima, jer na kutiji postoji osigurač za njih.
(ovaj na slici desno dole)
a i skinuo sam sa nekog foruma jedan post gde pišu uopšteno
"Stariji sistemi iz proslogveka su kakoje opisano, klasicno aku-osigurac-prekidac-termostat-grejac elektroicno povezani.
Struja je tipicno 4-5A max po sedistu, sedalni i lednji deo zbirno.
Novije konstrukcije auta imaju ECU koji je povezan sa CAN prstenom a grejaci se softverski upravljaju i aktiviraju.
Pri ugradnji potrebno je programirati grejace.
Ovu prvu klasik varijantu sam ugradjivao i popravljao vise puta i vaze opsta elektro pravila kao i za bilo koji potrosac.
Ovu noviju nisam radio, koliko znam iz uputstava za ugradnju potrebno je uz grejace kupiti i licenicirani softver prema VIN broju konkretnog vozila da bi se moglo pustiti u rad.
Kod aftermarket grejaca sedista radi se o klasicnoj varijanti a cesto je vec sve prilagodjeno samo da se utakne utikac u cigare upljaca gnezdo."