Moracu,daleko je od mene imam peske od mene pola sata dobrog hoda a od mene imam 200m auto servis gde moj sef ide i kaze da je sasvim dobar i azuran. Kod ovog non stop moram da ostavljam auto 2-3 dana i da ga cimam svaki cas da vidim jel moze. Ne znam koliko se isplati ici u ovlasceni servis forda ima ovde kod nas. Sta vi mislite o tome?

i sta mislite jel ok da benzinac u gradu trosi 12+ litara? Taj moj majstor kaze da je to normalno u fazonu sta si ocekivao. Pre paljenja lampice trosio je stvarno mizerno posle paljenja jede. Inace,lagane sam noge na gasu pridrzavam se brzine u gradu. Vozim pretezno do 100km van grada,1 u 2 nedelje kad idem negde cisto ga izduvam do 160 max kako sam raspolozen.
Isao sam do tare,sipao 98micu do tamo mi je potrosio 1/4 rezeorvara to je oko 17l ali nije bilo guzva isao sam opusteno i uzivao u voznji oko 100tke kad sam se vracao,pojeo je pola rezeorvara bila guzva na putu. Ja sam sasvim zadovoljan ovim autom.
Bedak je ako stvarno moram da proveravam to jer tip ima registrovan auto servis. Mada je on mene odrao par puta za juga te sitne popravke. Mozda jednostavno on naplacuje dobro ruke,kad se docepam racuna mogu poslati cenu delova i svega.