Nov sam na ovom forumu, a vec neko vreme gledam da kupim sebi neki manji gradski autic.
Radim u Zarkovu (sa Zvezdare sam) i za to bi mi auto prvenstveno sluzio. U opticaju su Ford Ka, Fiat Seicento, Fiat Punto...
E, sada... Po nekim mojim proracunima, koliko bih ja konzumirao auto mesecno, trebao bih da prelazim oko 700-800km mesecno. Kao sto rekoh, neko vreme gledam, al' budzet mi je ogranicen na nekih 1800e max. (znam da ne mogu da ocekujem Bog zna sta za te pare, realan sam), al' od tacke A do tacke B mislim da je ok.
Snimio sam Ford Ka iz 2002. (a drugari prodaju iz 2004. koji je takodje u opticaju), oba imaju ugradjen plin sto je meni, sa ekonomske strane, mnogo bitno jer kapiram da bi me benzinac skuplje izlazio. E, sada... Da li smatrate da je to pozitivno, negativno... To sto ide na TNG.
Ono sto mene zanima je sledece :
-koliko kostaju mali i veliki servis (koliko sam shvatio, on ima lanac) za Ka
-koje su mu boljke
-kakav je generalno za odrzavanje
-registracija
-koliko kostaju gume itd.
Bukvalno, ispisite mi svoja iskustva, iskustva prijatelja, sta god... Znacice mi u donosenju odluke.
Ne bih nacinjao temu, al' u search kada ukucam Ford Ka izadje zilion tema, a ni jedna sa konkretnim odgovorima, sve su kratke.

Sve u svemu, hvala unapred na odgovorima i izdvojenom vremenu.
Jos jedan pozdrav!