Izlistaću manje više sve probleme koje imam sa autom pa bih voleo ako neko može da mi preporuči kod koga bi to najbolje u Beogradu (po mogućstvu) mogao da odvezem da sve pogleda (i po mogućstvu sredi) ili par nekih majstora, auto koji imam je Focus 1.4 - Benzinac, 2001. godište.
Stvari koje ne rade su sledeće:
- na instrument tabli postoji dugme za otvaranje gepeka koje ne radi
- takođe ne mogu da podignem svetla, kada pomeram onaj, prekidač, ne znam kako drugačije da ga nazovem, koji se nalazi pored mesta gde se pale svetla, svetla se ne podižu i deluje mi da su poprilično spuštena, a da možda čak i ne bacaju onoliko koliko bi trebalo
- ne radi upaljač, ili kako se već zove
- ne radi zadnje štop svetlo koje je na zadnjoj šoferci, proverio sam sijalice i one sve gore, ali kada pritisnem kočnicu ona se ne pale tako da rekao bih da je negde neki prekid u pitanju
- mislim, ali nisam siguran, da brisači isto ne rade kako treba, jer ne mogu da uključim prskanje napred a da u isto vreme zadnji ne krene da briše, a kada hoću da se prska pozadi kad pritisnem, uključe mi se prednji.
Takođe, ne radi mi centralno zaključavanje, nisam ni siguran da ga auto ima jer ključ koji sam dobio uz auto, je običan, nema nikakve dugmiće na njemu, ali kada otključavam vrata, moram pojedinačno da ih otključavam, te bih voleo i to da sredim ako mogu, da li sa nekim alarmom ili čime god, voleo bih da mogu to da sredim da bude na dugme ako je moguće, jer se 101 put vratim da proverim da li sam zaključao sva vrata.
Ovo mi je prvi auto koji sam kupio i imao sam "stručne" ljude koji su išli sa mnom, ali očigledno nisu dovoljno bili stručni, jer se ja zaista ne razumem jako puno u iste.
Reći ću samo da sam umesto originalnog ventilatora na hladnjaku imao ventilator za Yuga, od koga sam se za malo spalio kad sam vozio devojku u bolnicu

Mislim da je manje više to to, jeste puno ili ne ali bih vole sve te neke stvari da sredim polako, jer sam stvarno puno zagotivio auto, pa ako neko ima neki predlog ili ako nešto nisam lepo objasnio, pojasniću još.
Hvala unapred.