potrošnja plina-hvalim se :)
- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
Re: potrošnja plina-hvalim se :)
bilo je o tome reci cinimi se u emisiji SAT i bas su pomenuli to sto kaze Goja,drugacija je smesa gasa da bi mogao da radi po hladnom vremenu,sto izaziva vecu potrosnju i umanjuje performanse motora
- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
hm...po nekoj logici,trebalo bi da "zimski" bude bogatiji i samim tim da auto ide bolje...vecini uglavnom ide losije zbog debelog minusa,ne zbog loseg gasa... to se najbolje primjeti na prelaznom periodu kad otopli a jos uvijeko ima ovog bogatijeg gasa i kad ga osiromase primjetno je losiji...
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Zato imas onaj prekidac pa kad oces zadovoljstvo stavis na keca a kad imas potrebu stavis na dvojkuMickey038 piše:Voznju delim na: voznju iz zadovoljstva i voznju iz potrebe.
Za voznju iz zadovoljstva moj glas ide cistom benzinu bez obzira na njegovu cenu, jer svaki merak se placa. I niko nemoze da me ubedi da auto na plin moze da ide isto kao na benzin a za manje para. Za voznju iz potrebe uzecu dizel.
Plin... verovatno nikad.

PS.ako oces pravo uzivanje sedi u TURBO DIZELA

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21544
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Džaba ti prekidač ako je neko stavio venturi plin
Sequent je druga priča

Sequent je druga priča

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Eh, kad bi prekidac mogao da resi problem... verovatno bi svi automobili bili na gas i svi bi imali prekidace 

Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Za uzivanje u voznji , vrati nekog dobro 4-ventilskog benzinca brzinu ili dve nize i weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
- Cedo
- VIP
Cenimo cenimo al radije bih da ostanem u toj brzini sto jesamvan piše:Za uzivanje u voznji , vrati nekog dobro 4-ventilskog benzinca brzinu ili dve nize i weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

- Mickey038
- VIP
Nikakva turbina na dizelu mi nemoze nadmasiti osecaj voznje starog dobrog RS atmosferca. Bilo ih je puno koji nisu verovali dok nisu probali 

Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
A kad pocne turbo da brljavi onda ide $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ili eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

- Cedo
- VIP
Jubilarni 4stoti post i to kakav post
cestitam..znam o cemu pricas ima mi jedan drugar gsi a drugi onog sportskog sivika pa kad pocne da rezi i lepi..pozz
al sto kaze Mickey merak se placa,ma sve se placa..a ja preferiram dinare,male novcanice

Ne piši post za postom u tako kratkom vremenskom roku... ako imaš nešto da dodaš,koristi opciju edit.

Ne piši post za postom u tako kratkom vremenskom roku... ako imaš nešto da dodaš,koristi opciju edit.
Poslednja izmena: Cedo, na dan četvrtak, 21. jan. 2010. u 23:54h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Mickey038
- VIP
Hvala. Ne vodim bas evidenciju koliko postova imam.
- Cedo
- VIP
Eto ja vodim umesto tebe..
''Ne piši post za postom u tako kratkom vremenskom roku... ako imaš nešto da dodaš,koristi opciju edit.''
Koristim i vise nego sto mislis al nekad gubi smisao ako ubacim odgovor u neki prethodni post i lepo se predstavi kad delis opomene..
''Ne piši post za postom u tako kratkom vremenskom roku... ako imaš nešto da dodaš,koristi opciju edit.''
Koristim i vise nego sto mislis al nekad gubi smisao ako ubacim odgovor u neki prethodni post i lepo se predstavi kad delis opomene..