Da se ispravim, kad sam rekao "majstori u Srbiji", mislio sam da se podrazumeva da ne mislim da sve majstore! Moj matori je majstor i ja sam dugo radio kao njegov pomocnik, sto ce reci, dobro znam koliko je porebno i vremena i truda i iskustva da bi pravi i dobar majstor znao nesto da uradi i samim tim posteno zaradi novac za dobro uradjen posao.
Ne mozes da se ne slozis da nema majstora koji, ljude koji se NE RAZUMEJU, smatraju blago retardiranim, pa pomisle, e ovom mogu da proturim pricu da sam radio tu i ovo i ono i sta ti ja znam sta sve.
Sto se tice drugog dela tvog komentara, slazem se potpuno. Nisam siguran da sam skontao cime se tacno bavis, al kad si vec spomenuo kuckanje... Fascinira me kako mnogo ljudi u srbiji posebno dozivljava to "kuckanje"i "kliktanje"misem.
Radim kao graficki i web designer poprilican broj godina. Kada neko pita koliko to kosta i kazem cenu"jaaaoooo pa mnogo je to, ti samo sedis i klikces, kako tako mnogo?"

Prijatelju, zavrsio sam fax za to, prosao sve i svasta da bi dosao do pozicije da od svoje struke mogu bez bilo kakvog osecaja krivice da naplatim koliko naplacujem. Da ne duzim pricu i ne idem u filozofiju, poenta je da se slazemo oko toga.
Dakle ja kao "blago retardirani" musterija dodjem kod mastora, kazem Dobar dan ja bi da ugradimo maglenke u moj auto koji vec ima fabricki instalaciju za ovaj model, raspitao sam se ljudi su mi rekli da "U sutini treba ubosti relej i osigurac, zameniti prekidac (ili postaviti novi zavisi kako je na konkretnom autu), i prisrafiti same maglenke (sto ume da bude ozbiljan sex ako nemas dizalicu)."

Zato sam i hteo da se raspitam jer znam da ovde ima bas dosta ljudi koji se jako dobro razumeju i znaju o cemu pricam i sta mi treba konkretno za moj C Max.