Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

ford mondeo 3 - problem sa klima uređajem

Ostalo što se tiče struje, prekidači, releji, instalacije...

Moderator: Dragomir

Odgovori
tendza2011
Poruka: 2
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2015. u 23:02h

ford mondeo 3 - problem sa klima uređajem

Poruka od tendza2011 » utorak, 13. okt. 2015. u 23:17h

Pozdrav...
Posedujem forda mondeo 3 2003 godina...sa solidnih 321000 km...u zadnjih pola fodine imam problemu sa klimom zacijelo nije klima sama nego sa upravljčem klime...
Šta se dešava...kada uplim auto sve je ok.nego kada uplim deo koji se odnosi na klimu on ne rad il se sama upali...najgore je bilo zimi leti i nekao radi...
pretpostavljam da je problem u elektrici,,,
s
da li je neko imao takav problem...
da skontao sam dakada izvadim radio i skinem džek koji se odnosi na disolej za podešavanje i vrati ono radi ali uvje je klima upaljena...
eto,,,pokušaći da je slikam da vidite...
:ford:

tendza2011
Poruka: 2
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2015. u 23:02h

podrav

Poruka od tendza2011 » sreda, 14. okt. 2015. u 20:44h

Hteo bih da pozdravim sve,,,imam problem pa bi da ga podelim i ako uspem da rešm sa vama...
prošle zime desi mi se da automatska klima u mom ford mondeu 2003,,godimađna ,,,ne radi ...sta se desilo,,,
napolju8 je bilo oko-3 ušao sam u auto i upalio bez greške..upalio svetla i tada sam hteo da upalim automatsku klimu da sto pre otopi mraz al nista ne radi ne detektujue i ne moze da se upali,,,sve ostalo radi samo taj deo gdje je displej i off od klime ne...odem kod majstora on izvadi radio i otkači đek sa deka gdje eje displej i onad vrati i ono proradi,,,tako jebilo i tako je sada,,,al zanimljivi je da kada je temperatura iznad 10 stepeni sve je ok,,,čak sam i masu odradio ali ništa,,,da li je neko imao ovako iskustvo,,SlikaSlikaevo ipar slika da pogledate kakva je klima...misli elektronik..
:ford:

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8365
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Re: podrav

Poruka od FM III » sreda, 14. okt. 2015. u 22:39h

Tvoje dve teme sa istom problematikom sam spojio u jednu.
Gledaj da budeš malo precizniji u objašnjenjima svojih problema kako bi dobio kvalitetnije odgovore.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

Odgovori

Povratak na „Instalacije“