Bolja opcija je 225/40..
Sviđaju mi se felge, samo sad si napravio veliku grešku..
Moraš sad i kraće opruge staviti

Ne brini za ET, kod mene je oem felga sa 18 mm naprijed i 22 mm nazad distancama, tako da mi je ET 34 i 30 i sve OK.

)
 )bo. piše:Nisi valjda uzeo 235/40/18 gumu?
Bolja opcija je 225/40..
Sviđaju mi se felge, samo sad si napravio veliku grešku..
Moraš sad i kraće opruge staviti
Ne brini za ET, kod mene je oem felga sa 18 mm naprijed i 22 mm nazad distancama, tako da mi je ET 34 i 30 i sve OK.

RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara

Nema nagovaranja, sve su to zanimljivi predlozi, ALI... kada bi znali kako mi je žešće zajeban ulaz u dvorište
  Nema nagovaranja, sve su to zanimljivi predlozi, ALI... kada bi znali kako mi je žešće zajeban ulaz u dvorište   , onda bi me razumeli.
 , onda bi me razumeli.  

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara

može da uđe formula
  može da uđe formula  
 jedno pitanje... možda je glupo ali, ja moram da pitam.
  jedno pitanje... možda je glupo ali, ja moram da pitam.

RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."