To je neko moje misljenje, moguce da nisam realan. Znam, ljudi su u skorije vreme prodavali neke karavane benzince i za preko 2500

Moderator: ace1
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Je l' to onaj mk1 sivi metalik pre restilizacije? Ako se ne varam, on ti je do skoro služio za "potezanja" u istoimenoj temi.st 220 piše:Ja imao kupca u avgustu na 2400, nisam ga dao.
Slaba ti nešto ta evidencija, a i ne razumem šta znači ovo "služio ti za potezanja", pa ako ti nije veliki problem da objasniš na šta si mislio.tika piše:Je l' to onaj mk1 sivi metalik pre restilizacije? Ako se ne varam, on ti je do skoro služio za "potezanja" u istoimenoj temi.st 220 piše:Ja imao kupca u avgustu na 2400, nisam ga dao.
Izostavio si početak moje rečenice: "Ako se ne varam, ...", a to je vrlo bitno. Drugo, neću ništa dalje da ti pojašnjavam, jer još uvek nisi odgovorio da li mislimo na isti auto? Treće, tema je kako prodati Forda. U tom smislu, sviđa mi se tvoj način kako si prodavao auto koji sam ja pomenuo (Focus mk1 tddi sa belim žmigavcima). Bio je kod tebe u Jagodini, malo se duže zadržao nego što si očekivao i onda si ga parkirao u Beogradu, gde potencijalno ima i najviše kupaca. I uspelo je - prodao si ga očas posla. To je odgovor na pitanje da li kupci postoje zbog prodavaca ili prodavci zbog kupaca? Ti si se koliko vidim opredelio za ovu drugu varijantu i ja to pozdravljam.st 220 piše:Nisi ti pomenuo potezanja, nego si napisao "on ti je do skoro služio za potezanja u istoimenoj temi" i mene interesuje šta si konkretno hteo da kažeš i na šta aludiraš?
Smej se, ko ti brani? I tebi se @macaneli smejao kad si se "potezao" sa BMW-om, pa šta?st 220 piše:Onda se ti ubacuješ i već drugi put na ovom forumu pišeš neproverene informacije i u najmanju ruku zvičiš smešno.
Realna cena za auto za koji ti pitaš bi bila max 2000 evra. Na auto-placu bi "realna" cena bila oko 2400, s tim što će za keš da je spuste za još 150 evra.st 220 piše:Dakle, pitanje je KOLIKO VREDI Focus koga sam spomenuo par postova iznad.
Bilo bi lepo da gledaš svoja posla, ko se meni smejao, nije tvoja briga.tika piše:@macaneli, grešiš sinko, grdno grešiš.![]()
Smej se, ko ti brani? I tebi se @macaneli smejao kad si se "potezao" sa BMW-om, pa šta?st 220 piše:Onda se ti ubacuješ i već drugi put na ovom forumu pišeš neproverene informacije i u najmanju ruku zvičiš smešno.
Realna cena za auto za koji ti pitaš bi bila max 2000 evra. Na auto-placu bi "realna" cena bila oko 2400, s tim što će za keš da je spuste za još 150 evra.st 220 piše:Dakle, pitanje je KOLIKO VREDI Focus koga sam spomenuo par postova iznad.