Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Novi full oprema ili.....

Sve što ima veze sa Fordom a nije našlo mesto u drugim temama.

Moderator: ace1

Odgovori
Enio

 
Poruka: 902
Član foruma od: nedelja, 5. okt. 2014. u 09:11h

Novi full oprema ili.....

Poruka od Enio » četvrtak, 17. sep. 2015. u 14:05h

Baš sam malo razmišljao danas. Koliko bi od vas kupilo (sa pretpostavkom da novac ne predstavlja problem) novi auto sa full opremom?
Ili biste kupili manje opreme i onda se igrali sa autom.

Ja sam za to da se kupi manje opreme i onda laganini igra oko auta, jer ovako samo bi predstavili auto i pisali kad ga je netko oprao, registrirao ili napravio regularan servis.

:eek: :ford: :ford: :ford: :eek:
This is just a dream, for now:
Novi Mezimac 2.0 A8 "V"

Slika

M.M.L.
Poruka: 2063
Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
Kontakt:

Re: Novi full oprema ili.....

Poruka od M.M.L. » četvrtak, 17. sep. 2015. u 14:14h

A zasto ne moze auto sa full opremom da se cacka?

Enio

 

Poruka od Enio » četvrtak, 17. sep. 2015. u 14:16h

Pa u tome je bit ove teme, cisto da se masta razbaca. Iako je tesko naci nesto cackati na full opremi. Nisam mislio da se ne moze cackati.

Spustiti ga, druge felge, chip i? Dajte oduska masti. Neka se razbaca. :bravo: :bravo: :bravo:
Novi Mezimac 2.0 A8 "V"

Slika

mbole
Poruka: 14947
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » četvrtak, 17. sep. 2015. u 15:19h

Uvek radije full oprema.
Nemam nesto bas puno protiv cackanja, ali samo u sitnim detaljima. Na krupno, najcesce ispadne skuplja pita od tepsije, i izuzev u ponekim oblastima, uglavnom je to losije od fabricke ugradnje.

Felne, spustanje i slicno, ostavljam za mladje kojima je jos uvek bitnije da riba bolje izgleda namontirana nego svucena. O tome dal dobro kuva i ne razmisljaju :)
Djak pesak :)

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 17. sep. 2015. u 15:33h

Sve sto mislim da bi mi nekad zatrebalo bih uzeo prilikom kupovine novog automobila, bas iz razloga sto na kraju kad se dodaje kasnije ispadne komplikovanije i teze. Problem imam samo sa nekim stvarima koje mi smetaju kod novih automobila, kao sto su sedista npr. Ako hoces dobra sedista, na skupljim modelima to moze da bude gotovo iskljucivo koza, nema drugog materijala, sto mi je glupo - bar za moj ukus.
Sto nikako ne znaci da bi se tu zavrsilo cackanje oko automobila, ali bi to bilo onda za neke stvari kao sto su performanse, stvari kao sto su dodatna oprema i slicno me bas i ne zanimaju da ih naknadno dodajem ako su postojale fabricki.
Fiesta!!

macaneli
VIP
Poruka: 9926
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » četvrtak, 17. sep. 2015. u 15:48h

Enio piše:Pa u tome je bit ove teme, cisto da se masta razbaca. Iako je tesko naci nesto cackati na full opremi. Nisam mislio da se ne moze cackati.

Spustiti ga, druge felge, chip i? Dajte oduska masti. Neka se razbaca. :bravo: :bravo: :bravo:
nisi svestan sta se moze cackati hahahaha
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

Enio

 

Poruka od Enio » četvrtak, 17. sep. 2015. u 16:02h

To da pita uvijek bude skuplja, tu si u pravu. I košta na kraju kao svetog Petra kajgana. Zadovoljstvo na kraju kad pogledaš auto što si napravio i znaš da tako ne može biti u tvorničkom pakiranju-neprocijenjivo. (Za sve ostalo tu je Mastercard) :D

A ti Macane, znam ja što se sve može čačkati. Hahahahaha, mašta je tu nedovoljna koliko ima opcija hahahaha hahahaha hahahaha
Novi Mezimac 2.0 A8 "V"

Slika

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2786
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » subota, 19. sep. 2015. u 17:34h

I ja bih nov......pa makar i sa full opremom. :)
Slika Slika

dax92

 
Poruka: 7621
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » subota, 19. sep. 2015. u 18:51h

Uceci na svojim greskama, kupio bih auto sa gotovo kompletnom opremom koju zelim. Na tezi nacin sam naucio da se ne mogu bas svi delovi opreme tako jednostavno dodati, i nije isto kao kad se to fabricki ugradi i kad se naknadno dodaje.

Podrzavam ja naknadno sredjivanje, i prvi ja nemam mira i ne mogu auto ostaviti bez cackanja, ali "pravljenje" novijih kola je postalo mnoooogo komplikovanije i skuplje nego sto je to bilo sa kolima iz 80-ih, 90-ih.. Cak i nije toliko problem cena vecine delova, vec sama komplikovanost ugradnje.

Tako da, u buduce- samo automobil koji ima najpribliznije moguce opreme koja mi treba. Opruge, felne, eventualno spojlercic, neki dodaci za branike, sedista.. to se lako moze dodati. najveci problem su stvari oko elektronike..
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » subota, 19. sep. 2015. u 18:53h

Celu koncepciju pitanja "kvari" pretpostavka da novac nije problem, pošto je onda odgovor - naravno - najkompletnija moguća oprema (a da to ima bilo kakvog smisla... 200e doplate za poklopce retrovizora u drugoj boji/dezenu, kao što imaju neki brendovi, je suludo), a uvek tu ima dovoljno prostora za igranje.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » nedelja, 20. sep. 2015. u 01:09h

Kao što Bojan kaže, ako novac nije ograničen, onda svakako nov, sa opremom po želji, znači od servo volana do ne zavisnog masiranja lijeve i desne polovine donjih leđa. :D
Ono polovno uvjek nešto ima da nije po volji, ima nešto, a nešto nema. Felne, opruge i ostalo što se lako zamjeni to se može mjenjati. Ali ima i složenijih stvari koje nije jednostavno ugraditi naknadno.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Odgovori

Povratak na „Svaštara“