Капри 1.6
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Капри 1.6
Са обзиром на цену гуме 205/60 13 , остају 175/70 13 . Као да сам у Фау Ве клубу .
-
- Poruka: 72
- Član foruma od: nedelja, 30. avg. 2009. u 09:25h
- van
- VIP
Много је високо за мој укус , мало гума а више вешање .На наранџастој двојци центарточка је у нивоу горњелиније сајтне , а овом зеленој јединици је на нивоу доње ивице . То је једно 8 цм разлике
-
- Poruka: 72
- Član foruma od: nedelja, 30. avg. 2009. u 09:25h
Da, mnogo bolje stoje na mk2, ogromne su gume, kacile su u rub kad se voze samo 2ca u kola, pa sam dodao jos jedno srednjo feder platno tako da su sad 4 lista i je krutji i ne fakja.
Daj neki predlog kako da ga spustim, ako si vec radio supustanje.
Daj neki predlog kako da ga spustim, ako si vec radio supustanje.
- van
- VIP
2ke - 3ke имају фабрички широке рубове и може назад глатко да стане 265 гума да не качи . На јединицам људи су стављали шире рубове , типа голф 1 или неки мало лепшег облика да могу да стану широке гуме .
Оба каприја која поседујем су веома ниски , са тим да плави које је шестак , још је нижи и спуштенији.
Оба каприја која поседујем су веома ниски , са тим да плави које је шестак , још је нижи и спуштенији.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
A s obzirom na balonjaru 205, znaš kakva je razlika u uvijanju gume izmedju 175/70 i 185/70, 205 možeš tek da misliš kako ne leži, možda na 7j felnivan piše:Са обзиром на цену гуме 205/60 13 , остају 175/70 13 . Као да сам у Фау Ве клубу .

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- van
- VIP
Све су то скупе димензије . А први утисак у божњи је да је ауто доста стабилнији неко на са истим гумама и 5 ј фабричким челичним фелнама .
Гума увек боље лежи на мало широј фелни ( што овде није случај
) , јер су јој ивице затегнутије , па се нема простора за увијање
Гума увек боље лежи на мало широј фелни ( што овде није случај

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- van
- VIP
Скинуо сам десно крило које има доста трулих делова , и овако изгледа стуб испод . Сем рупе на почетку све остало је добро . Колико је заштита на аутомобилу лоша , и зама отпада , толико је ова основан фабрличка боја добра . Како скинем отпалу заштити , нађем прашину испод и сиву боју .

Крило је имало доста трулих делова , али иста прича је и код њега , заштита отпада и испод сива боја . Одрадио сма све велике закрпе на крилу али су ми остало детаљи око жмигавца и фара .
Све у свему лимарски радови се приближава крају .

Крило је имало доста трулих делова , али иста прича је и код њега , заштита отпада и испод сива боја . Одрадио сма све велике закрпе на крилу али су ми остало детаљи око жмигавца и фара .
Све у свему лимарски радови се приближава крају .

- fordicmk3
- Poruka: 1534
- Član foruma od: petak, 17. jan. 2014. u 17:02h
Samo napred sa radovima !!!

[20180419_150601257_i_OS.jpg](https://postimg.cc/image/j7941e0y3/)
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu