Da obrisemo malo prasinu..
Auto se redovno voza, fino sluzi. Nasao sam povoljno 205 45 17 gume, a dugo mi je bila zelja da probam tu dimenziju na focusu, pa sam ipak odlucio da neko vreme vozam ST felne..

Ne mogu ja a da nemam duplikate delova..

To je samo deo kolekcije.. Sve komplet je KW, s tim sto jedne imaju i stelovanje tvrdce amortizera, sto me je prijatno iznenadilo. Tokom zime cemo to sredjivati polako, ako budem mogao izdrzati pa ne montiram i ovako kako je..

Hvala Sasi za ulov!
Nasao sam i zvucnike od Mondea mk3 iz premium sistema ozvucenja, sa visokotoncima, pa sam i njih montirao. Iznenadio sam se kad sam nasao i ovaj meki sundjer na vratima, jer sivi, a ni jedan do sad koji sam kupusao, nije imao to..

Tek kad sam sklopio sve, skontao sam da nisu uslikani novi zvucnici na vratima, ali nema veze sad..
Detaljnijim kopanjem po instalacijama i zicama, nasao sam jos sto sta od dzekova dodatne opreme, i mogu reci da baaas nisu stedeli na kablovima kod njega!

Naravno da nisam bez veze uzeo volan sa tempomatom.. Imam vec svu potrebnu instalaciju, samo trebam naci prekidace sa papucica kvacila i kocnice, ali mi oni pasu od Mondea mk3 i mk2, Jaguara X type, i tako to..

Dule ce jos vise da me mrzi..

Ispod su i dzekovi i svi releji za grejanje sedista, tako da su mi potrebni samo prekidaci.
U sustini, od kompletne opreme koju je mogao imati jedan Focus pre restilizacije, fali mi digitalna klima, siber, elektro podesiva sedista. Jedino za sedista nemam instalaciju (bar mislim tako). Kozna sedista imam, ali je pitanje hocu li se cimati do proleca da montiram i zadnju klupu, posto sam oglasio ovog focusa. Sve delove koje kupujem, naravno da se mogu iskoristiti i u sledecem, a zbog toga se i kupuju..