Felne
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9928
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Felne
jos da nam kazes koji auto imas pa da znamo da li je promer rupa 4x108 ili 5x108 ili su mozda felne za juga?
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21562
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Tražiš šta ti se sviđa na polovni automobili.
Mislim na felne... mada možeš i gume isto tamo da nađeš šta ti se sviđa.
Mislim na felne... mada možeš i gume isto tamo da nađeš šta ti se sviđa.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: petak, 24. jul 2015. u 14:54h
Ma ja hoću da čelične felne koje sam dobio na autu ostavim za zimu i da na njih stavim zimske gume, na al felne bih stavio letnje gume koje sam dobio i da njih sad vozim. Bio sam u jednoj radnji u BG za koju su mi rekli da su ozbiljni za polovne felne i gume ali sam se razočarao jer je njihov stav bio '' Mi ćemo proveriti šta imamo pa ćemo ti javiti'' , niti zovu a kad ih ja zovem ponavljuju istu priču, drugi su još bolji, ti su rekli kada sam bio daih ja zovem za apr nedelja pa će mi reći šta imaju a pri tome sam im ostavio broj telefona. Iskreno kao da ja treba njih da vijam sve da uzmu moje pare.
- macaneli
- VIP
ja imam 16ke sa fieste mk5
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ja ti imam 17" koje super leze na toj fiesti, samo ako hoces 17"..
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ne mora da gura papir, pokazacu ti kako se to upase na 4x108 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Sharpshooter
- Poruka: 5111
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Bogami jesu.
Ajde da vidimo kako stoje na Mondiši.
Ajde da vidimo kako stoje na Mondiši.
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
- SimkeFordMK3
- Poruka: 718
- Član foruma od: subota, 17. mar. 2012. u 02:09h
Leo točak... Malo je falilo da ih uzmem od nekog lika na KupujemProdajem
I mene baš zanima kako će da stoje...
I mene baš zanima kako će da stoje...

RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
- SimkeFordMK3
Ma samo gledaju da skinu 18ice... glupaci... -.-
Pre par dana l-neki drugar uzeo Alfu 159ku u full stanju... Ima neke fabričke 18ice, traži bilo šta da doplati, samo da ih skine.. Kaže nije znao koliko su gume... hahah
Nego lepo čuče ove...
Meni je nudio neku malo veću cenu... Nego nisam hteo bezveze da ih uzimam.. I onako nisam stigao da provozam ni
Zetec S
Pre par dana l-neki drugar uzeo Alfu 159ku u full stanju... Ima neke fabričke 18ice, traži bilo šta da doplati, samo da ih skine.. Kaže nije znao koliko su gume... hahah

Nego lepo čuče ove...
Meni je nudio neku malo veću cenu... Nego nisam hteo bezveze da ih uzimam.. I onako nisam stigao da provozam ni
Zetec S
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
- SimkeFordMK3
To je trgovina 

- macaneli
- VIP
mozda smo mi glupaci sto stavljamo 18?Nekako mi ne leze na mk3
- SimkeFordMK3
@macane
Ne znam za ostale, ali mene manje koštaju 18ice nego 16ice
A razlog za to su ovi što beže od njih k'o đavo od krsta... Pa ih poklanjaju za 20k din... hvala bogu da je tako

@dule hoćemo li i mi na MK3 da stavimo 13ice??
Ne znam za ostale, ali mene manje koštaju 18ice nego 16ice

A razlog za to su ovi što beže od njih k'o đavo od krsta... Pa ih poklanjaju za 20k din... hvala bogu da je tako

@dule hoćemo li i mi na MK3 da stavimo 13ice??

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Necemo, ali isto tako necemo da nazivamo glupacima ljude kojima ne odgovaraju 18ice pa hoce da ih prodaju
Ja razumem zasto neko zeli 18 na svom autu, sa druge strane jos vise razumem nekoga ko nece 18 (ili bilo koji veci tocak sa gumom koja ima nizi profil).

Fiesta!!
- SimkeFordMK3
Ma Dule mogu ja da razumem nekoga da hoće nešto da proda.. Ali ako hoće da pokloni,samo da bi se otarasio,a ne zanima ga kpliko to stvarno vredi onda je za mene glup... Pa neka se uvredi slobodno.. Ja stojim iza toga što sam napisao...
Evo Milan je platio ove felne 20k din što je jeftino ali ja znam bar 10ak trgovina 18 inčnih felni za 100e ... Znam lika je za svoju Kugu platio nešto preko 150ak evra za 18" fabričke felne za Kugu?!? Alo bre... Set tih felni se plaća preko 2k eura kao dodatna oprema... Felne realno vrede oko 700 do 1k eura... I pitamo se ko je glup? Naravno da su glupaci.. nego šta su...? Sve dok bude takvih ja ću voziti 18ice
Evo Milan je platio ove felne 20k din što je jeftino ali ja znam bar 10ak trgovina 18 inčnih felni za 100e ... Znam lika je za svoju Kugu platio nešto preko 150ak evra za 18" fabričke felne za Kugu?!? Alo bre... Set tih felni se plaća preko 2k eura kao dodatna oprema... Felne realno vrede oko 700 do 1k eura... I pitamo se ko je glup? Naravno da su glupaci.. nego šta su...? Sve dok bude takvih ja ću voziti 18ice