Interesuje me kako se proverava nivo ulja u servo upravljacu . Nisam siguran da li treba da bude na oznaci Max kada je auto zagrejan, Naravno zaboravio da je u pitanju fiesta 1.8 tddi sa elektricnom pumpom. Sada kod mene je na sredini izmedju MIN i MAX kada je motor zagrejan i hteo bi da dolijem ali nisam siguran ???
Nivo ulja u servo upravljacu
Moderator: Dragomir
- heldaman
- Poruka: 25
- Član foruma od: utorak, 6. sep. 2011. u 22:02h
Nivo ulja u servo upravljacu
Zdravo prijatelji !
Interesuje me kako se proverava nivo ulja u servo upravljacu . Nisam siguran da li treba da bude na oznaci Max kada je auto zagrejan, Naravno zaboravio da je u pitanju fiesta 1.8 tddi sa elektricnom pumpom. Sada kod mene je na sredini izmedju MIN i MAX kada je motor zagrejan i hteo bi da dolijem ali nisam siguran ???
- heldaman
Re: Nivo ulja u servo upravljacu
Da li je moguce da niko ne zna ili nece da odgovori !
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
To je to, nema potrebe za dolivanjem, dok god ne padne ispod min kad je motor zagrejan.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- heldaman
Hvala !