Izgoreo Ford Focus
Moderator: ace1
-
- Poruka: 45
- Član foruma od: četvrtak, 10. jan. 2013. u 16:30h
Izgoreo Ford Focus
Ljudi moji nažalost moj Ford je 01.07. oko 2 sata posle ponoći potpuno izgoreo u požaru koji se najverovatnije sam desio. Jako sam tužan i nesrećan zbog ovog događaja i nemam reči. Upalio se i sva sreća što nije nikog bilo u autu i nije nijedan drugi auto nastradao. Nemam više reči,svima veliki pozdrav i u zdravlju i veselju vozili svoje Fordove i neka vas služe puno godina.
- pancerFF
- Poruka: 1076
- Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Re: Izgoreo Ford Focus
Nije mogao tek tako sam od sebe da plane. Nesto je bilo u maleru, a zna se sta je za vatru potrebno...
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Verovatno je mislio da ga nije niko namerno zapalio...
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8304
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Šteta za auto
.
Pojasni malo da se požar desio sam od sebe, da li je to izveštaj sa uvidjaja i koji tazlog je naveden za to.

Pojasni malo da se požar desio sam od sebe, da li je to izveštaj sa uvidjaja i koji tazlog je naveden za to.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
-
Auto je kod nas 3,5 godine i prešao je 65.000 km a za to vreme ni osigurač nije izgoreo,sa strujom je sve bilo u redu. Pre nesreće je bio 7 dana u servisu i oni kažu da ništa nije dirano oko instalacija. Imam slike koje sam slikao kad je svanulo.Policija je samo na uviđaju konstatovala da nema odakle da počne sa radom jer je sve izgorelo.
Ne znam kako da vam ubacim slike.
Ne znam kako da vam ubacim slike.
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8304
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
7 dana u servisu? Što je bio toliko i možda su ipak u zavisnosti oko radova neku žicu priklještili.
A za slike: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=33
A za slike: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=33
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
-
Evo slika pa ako neko može da protumači nešto nek napiše.

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
U sunce ti j*** ,bas bedak...
- st 220
- Poruka: 674
- Član foruma od: nedelja, 8. maj 2011. u 15:21h
Sta da se protumači, nije ostalo ništa od njega.
Kako može sam da se zapali auto, ako motor ne radi?
Kako može sam da se zapali auto, ako motor ne radi?
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Ma bre instalacija ili je neko namerno zapalio, pre dva meseca sam gasio reno senic godinu dana star, dosao iz servisa u centru vrcina, (kako ja vidim skapan iz vise komada) a pre par dana vidim malera isti merc kao moj gori na sred ulice u grockoj pun gas! Nece sam od sebe da se zapali, svaki ima osigurac koji je sigurnost, ali opet se desava, i vaki put je ljudski faktor, slucajno ili namerno, nemoze nista samo od sebe da se zapali! Sta je radjeno u servisu?
- popovicvl
- Poruka: 5655
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Mogu da protumacim samo plin. Mom drugaru je izgoreo Passat 3ka pre 2-3 godine, plinska/benzinzinska instalacija bila nakaradno montirana, sve procurelo i zapalio se.
-
Auto je teran u servis zbog par problema: podigao je odjednom obrtaje na 2.000 i nije hteo da spusti,bio je slab pritisak benzinske pumpe i nije hteo iz prve da pali (pumpa je menjana 4 puta za godinu dana),prednji levi ležaj točka i bilo je nekih problema oko ubacivanja u brzine.
Od svih nabrojanih stvari samo su zamenjena vakum creva ispod usisne grane i smirio se motor odnosno obrtaji su vraćeni u normalu. Rakoše da drugo ništa ne treba dirati i navodno nisu dirali instalacije. Kako da ja dokažem bilo šta, sin je parkirao auto oko 11 uveče a on je planuo oko 2 posle ponoći.
Od svih nabrojanih stvari samo su zamenjena vakum creva ispod usisne grane i smirio se motor odnosno obrtaji su vraćeni u normalu. Rakoše da drugo ništa ne treba dirati i navodno nisu dirali instalacije. Kako da ja dokažem bilo šta, sin je parkirao auto oko 11 uveče a on je planuo oko 2 posle ponoći.
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Čudno je zašto je bio kod njih 7 dana a zamenjena samo creva 

/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Mogu ali neće da pišu zahtev za veštaka, uvidjaj ovog tipa ne radi običan policajac.jelen66 piše:Policija je samo na uviđaju konstatovala da nema odakle da počne sa radom jer je sve izgorelo.
S obzirom da sve novije boce imaju elektromagnetni ventil na sebi plin iz boce ne može da izadje ako ventil ne dobija napon. Dobro, i da zbog spoja u instalaciji ventil dobije napon, opet je potrebna varnica da se zapali gas na totalno drugom mestu, i to pod uslovom da je ispunjen stehiometrijski odnos i da gas uopšte negde curi. Goreli su automobili i bez plina. Previše uslova se mora ispuniti da bi se to zapalilo dok motor ne radi.popovicvl piše:Mogu da protumacim samo plin.
Koristan link sa par primera na temu požara na vozilima: http://www.vestacenja.co.rs/docs/pozar.doc
Zato što nije bio u servisu samo zbog toga, niti znači da su 7x8=56 sati samo njega radili.Daki_81 piše:Čudno je zašto je bio kod njih 7 dana a zamenjena samo creva
Pitanje za vlasnika - šta kaže osiguranje na temu nadoknade štete?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Krsticu mislim da Vlada nije mislio na plin kao gas vec da je mozda izgoreo zbog nestrucne ugradnje plina i seckanja instalacije itd.
Steta
Steta

Fiesta!!
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9926
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
drugu je kamion izgoreo pre dva meseca u Subotici,sam od sebe.Instalacija.Kamion je 2007g tako da desava se
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21535
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Može da bdue i zbog nestručne ugradnje-promene radija. Jedino čovek može da bude miran ako kupi nov auto.dule0911 piše:Krsticu mislim da Vlada nije mislio na plin kao gas vec da je mozda izgoreo zbog nestrucne ugradnje plina i seckanja instalacije itd.
Steta
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
I onda nova S klasa ucini kabum posle par meseci 
http://images.thecarconnection.com/med/ ... 3465_m.jpg

http://images.thecarconnection.com/med/ ... 3465_m.jpg
-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
Mora da ima nekih ocevidaca , bitno je dali je goreo sa prednje strane ili sa zadnje
pokrenuo sam pitanje ,.http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... eo#p344374
pumpa u rezervoaru keneska ili?benzinske pumpe i nije hteo iz prve da pali (pumpa je menjana 4 puta za godinu dana)
pokrenuo sam pitanje ,.http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... eo#p344374
-
Sa prednje strane i to dok smo na blic videli kao da je sa desne prednje strane krenula vatra iz motora i brzo je uhvatila i levu stranu, Auto je planuo 3 sata posle vožnje noću u 2.
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Instalacija 100%.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
- novi81
- Poruka: 661
- Član foruma od: četvrtak, 19. sep. 2013. u 15:36h
Nema ni mjesec dana da sam gasio X6 star 3-4 godine. Zapalio se u vožnji. Fab filter je došao do tačke bijelog usijanja i napravio pičvajz. Potrošili smo 4 aparata s9 da ga ugasimo. Kad pogledaš nije neka šteta, ali samo na oko.
I što je najveći crnjak lik nije rekao ni hvala.
Talk softly, tread carefully and carry a big gun.
I što je najveći crnjak lik nije rekao ni hvala.
Talk softly, tread carefully and carry a big gun.
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Pa ne bi imao on BMW X6 da govori hvala...
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin