Znas kako, i meni je fiesta dizel isla sve bolje i bolje... Pred smrtsasa_f1 piše:Sta da ti pricam kad sve znas.Cini mi se da iz dana u dan ide sve bolje i bolje...

Znas kako, i meni je fiesta dizel isla sve bolje i bolje... Pred smrtsasa_f1 piše:Sta da ti pricam kad sve znas.Cini mi se da iz dana u dan ide sve bolje i bolje...
Jel ovo pre chip-a?sasa_f1 piše:Sharpshooter piše:Dokle se isplati vrteti taj TDCI, što se obrtaja tiče?
Naravno pričamo o 1.8 motoru, a ne o francuzima.![]()
[youtube][/youtube]
Pred smrt idu najboljesasa_f1 piše:Sta da ti pricam kad sve znas.Cini mi se da iz dana u dan ide sve bolje i bolje...
'ladan motor, ne gasiraj!sasa_f1 piše:Sharpshooter piše:Dokle se isplati vrteti taj TDCI, što se obrtaja tiče?
Naravno pričamo o 1.8 motoru, a ne o francuzima.![]()
[youtube][/youtube]
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Daniel piše:Tako nesto, ispod 8s al posto nije mereno stopericom nek bude oko 8s
@sasa, razymem sta hoces da kazes vecinom saltam na 4200 al nema ni trunke pada snage do 4300-4500. Bar po osecaju ne osetim da ono predje 4000 i odjednom slabije vuce..
200ksdarioculibrk piše:Daniel piše:Tako nesto, ispod 8s al posto nije mereno stopericom nek bude oko 8s
@sasa, razymem sta hoces da kazes vecinom saltam na 4200 al nema ni trunke pada snage do 4300-4500. Bar po osecaju ne osetim da ono predje 4000 i odjednom slabije vuce..
Pa koliko KS i NM ima tvoj Focus?
O ovome pricam, ne o ranijem saltanju/Cedo piše:Poznata mi boljka sa zadrskom gasa kod Fokusa, dosta puta smo je ovde komentarisali ali neizvodljivo je ako se cilja DSG brzina prenosapa nek ode tih 200obrt navise iako je ovo cak sa obracanjem paznje na taj mali problem inace bi delovalo bas amaterski..
Na trećoj sekundi se čuje škripanje točkova, na dvanaestoj kazaljka dodiruje 100 kmh.nikola_focus piše:Cek, cek, ako sam dobro pogledao ovo je oko 7 sekundi do 100???
Van piše: ...за све те буђаве фордове
911s [SK] piše:Na trećoj sekundi se čuje škripanje točkova, na dvanaestoj kazaljka dodiruje 100 kmh.nikola_focus piše:Cek, cek, ako sam dobro pogledao ovo je oko 7 sekundi do 100???