Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Udario je od moga druga otac sa 80 km/h, pijana baba mu je usred noći iz žbunja izletila na put. Nije bilo vremena za kočit ili bilo šta drugo. Da je išao i 50 km/h udario bi je.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Poruka: 33
- Član foruma od: utorak, 28. jul 2009. u 14:15h
Uvek ima kretena koji iskacu ali to je retkost. Ja samo kazem da nisam cuo da je neko ubio pesaka sa 60 na sat kako je receno po nekim statistikama.
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Pa po statistici je i prosecna plata u republici 50000 a ja nemam ni blizu :-(
-
- Poruka: 33
- Član foruma od: utorak, 28. jul 2009. u 14:15h
Tako je, nazalost.miki023 piše:Pa po statistici je i prosecna plata u republici 50000 a ja nemam ni blizu :-(
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Gledam juce kako je zalosno voziti 50. Vozila koja mi idu u susret nikad da prodju. U gradu se toliko ni ne primeti, ali na otvorenom je ogroman hendikep. Medjutim danas sam se odusevio kad sam video kako vozac autobusa cepa 110 na autoputu
...
Lako je ograniciti brzinu u naselju u EU, kad razvijene zemlje imaju mrezu autoputeva, pa ako idu dalje idu 120 ili 130 na sat, a ne smaraju se obicnim putem.
Prica mi sofer busa slucaj od prekjuce ili juce, nisam siguran. Poduza kolona, naseljeno mesto, svi voze 50 na sat, samo u jednom trenutku lik sa opel astrom izdvaja se iz kolone i pretice preko pune i naglo se udaljava/lik vise nije mogao da izdrzi stres...
Ja isto preko deonica gde nema patrola vozim 90 i vise iako nije preporucljivo, a u naselju gde je manja opasnost i rizik od prekoracenja brzine samo 50 zbog patrola policije. Vozaci su naterani da voze znatno brze izvan naseljenih mesta i dodatno pogorsavaju bezbednost saobracaja.

Lako je ograniciti brzinu u naselju u EU, kad razvijene zemlje imaju mrezu autoputeva, pa ako idu dalje idu 120 ili 130 na sat, a ne smaraju se obicnim putem.
Prica mi sofer busa slucaj od prekjuce ili juce, nisam siguran. Poduza kolona, naseljeno mesto, svi voze 50 na sat, samo u jednom trenutku lik sa opel astrom izdvaja se iz kolone i pretice preko pune i naglo se udaljava/lik vise nije mogao da izdrzi stres...
Ja isto preko deonica gde nema patrola vozim 90 i vise iako nije preporucljivo, a u naselju gde je manja opasnost i rizik od prekoracenja brzine samo 50 zbog patrola policije. Vozaci su naterani da voze znatno brze izvan naseljenih mesta i dodatno pogorsavaju bezbednost saobracaja.

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Ma nikako nemogu da se pridrzavam tog ''novog'' zakona.... juche 2 put ishao za Bg preko Rume a vracao se preko autoputa i samo kroz sela sam ishao ogranichenom brzinom a van naselja 100 - 120... a autoputem 130- 140... i to je sporo, da imam neki noviji auto 160 opushteno....
Po gradu isto vozim kao i pre ovog zakona... most slobode 100 - 120... bulevari 70-90 zavisi od uslova... ko ce se shunjati po gradu sa 50km/h :rolleyes: I pojas samo vezem kad vidim pandure...
Po gradu isto vozim kao i pre ovog zakona... most slobode 100 - 120... bulevari 70-90 zavisi od uslova... ko ce se shunjati po gradu sa 50km/h :rolleyes: I pojas samo vezem kad vidim pandure...

- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Bitno je samo da se ne vozi nasilnicki (preticanje preko pune, presecanje), a ova manja prekoracenja verovatno nece ni gledati
...
Pa i oni su ljudi, ko ce normalan da vozi 50 na delu puta gde je bezbedno voziti 80...

Pa i oni su ljudi, ko ce normalan da vozi 50 na delu puta gde je bezbedno voziti 80...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Ja mislim >> menjace se zakon, mora se menjati, jer mnogi i iz strucne javnosti nisu zadovoljni... Jos neko vreme ce moci da se prave ludi, a onda izmene. Ni ljudi iz policije nisu zadovoljni, provereno... Meni nije samo jasno kako su uopste mogli tako lako da ga donesu, kao da nisu razmisljali o svim aspektima zakona i njegove primene...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
..kojima trebaju pare...peca piše:Pa i oni su ljudi
- peca
- VIP
- Kontakt:
Tu se slazemo...
Treba udariti po dzepu, ali su neke odredbe apsolutno debilne...
Treba udariti po dzepu, ali su neke odredbe apsolutno debilne...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
- Dusan64
Pa zasto bi mudrovali,kada mogu i na debilne odredbe da nam uzmu pare? 

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Evo situacije i sta bi vi uradili?
Malopre Neki intelektualac u fiatu gazi sve saobracajne propise itd i na uzbrdici u Jerkovicu ga ja prodjem i preteknem (malo gazenja),. kad na sledecoj raskrsnici, svira, i ja pogledma on kao cimne volan na mene da me udari. Ja gledam sta je, kad on kao namiguje mi nesto. ..sta bi vi uradili na takav atak? Ja reko ok drugar, ajd sad i presecem tu raskrsicu da vidimo gde je problem, kad on krene da potpisuje i bezi. Ja za njim,ali je pobegao kroz gudure gde ja ne mogu sa niskim kolima, tj odvalio bi se. Da li bi ovakav direktan atak ignorisali ili uradili isto sto i ja? PS. zapamtio sam ga do daljnjeg.
Malopre Neki intelektualac u fiatu gazi sve saobracajne propise itd i na uzbrdici u Jerkovicu ga ja prodjem i preteknem (malo gazenja),. kad na sledecoj raskrsnici, svira, i ja pogledma on kao cimne volan na mene da me udari. Ja gledam sta je, kad on kao namiguje mi nesto. ..sta bi vi uradili na takav atak? Ja reko ok drugar, ajd sad i presecem tu raskrsicu da vidimo gde je problem, kad on krene da potpisuje i bezi. Ja za njim,ali je pobegao kroz gudure gde ja ne mogu sa niskim kolima, tj odvalio bi se. Da li bi ovakav direktan atak ignorisali ili uradili isto sto i ja? PS. zapamtio sam ga do daljnjeg.
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Mene Fijati ne mogu da stignu 

Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
viewtopic.php?f=94&t=19067
- nikola
- Poruka: 477
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h
Ja sam se ranije lozio na to da se jurcam sa budalama po putu. Onda me je to proslo, tako da uglavnom gledam svoja posla i ignorisem kretene. U najgorem slucaju bih ga pretekao i vozio sredinom puta dokle god to uslovi dozvoljavaju, da ne moze da me pretekne, a pri tome bih spustio brzinu na 20 km/h. Beograd je pun budala, tako da mi najmanje treba da se kacim i gubim vreme sa nekima od njih. Ovako iskuliras, gledas svoja posla... najbitnije je da stignes ziv i zdrav tamo gde si krenuo.
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
prosipanje creva i zatvora nije vredno nicega,ja razumem da te iznervira budala i da u afektu iznerviran izadjes da bi se sa njim razjasnjavao (desava se cak da su obojca u pravu u datim okolnostima,razmislite i o tome,desava se,zakrosnjen znak ili tako nesto),ljudi nose oruzje i ne prezaju,a posle nema izvini,posebno ako je i s druge strane neko u afektu nesvesno spreman na sve.
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

-
- Ljubitelj životinja
Boki: Polako
ja sam njega pretekao pa je zato verovatno bio besan ...ne razumem cemu bes, mene neko kad odere ja uvek pitam za vozilo - sportski
Nikola : ne mogu, 2 siroke trake, tj jako tesko jer nije prazno.
Ace1: nije bio problem saobracajni prekrsaj, vec atak i iritacija
(namiguje, naleće)

Nikola : ne mogu, 2 siroke trake, tj jako tesko jer nije prazno.
Ace1: nije bio problem saobracajni prekrsaj, vec atak i iritacija

- Dusan64
Ako je Fiat stilo,jurio bih ga pa makar po cenu da unistim svoj auto i polupao bi mu i auto i njega. To su ti lokalni seljacici koji nikad nisu vozili nista brze od juga,pa skupili neku crkavicu i jedva kupili auto koji je nesto brzi pa sad misle da su uhvatili znate koga za sta. Svakodnevno vidjam te sa stilom kako se mangupiraju,krse propise,seku ljude,itd..
Inace se trudim da iskuliram,osim ako ne pretera bas,onda se trudim da ga stignem,ali se to obicno ne desi,posto vozim 1.1 na plin...
Ali bilo je svega i svacega...
Inace se trudim da iskuliram,osim ako ne pretera bas,onda se trudim da ga stignem,ali se to obicno ne desi,posto vozim 1.1 na plin...

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Neka si odro.
E danas išao kući za Doboj, i gle kakvo maltretiranje na srbijanskoj granici. Istjerali su nas sve iz autobusa, ušli u autobus pregledaju, pa otvaraju bunkere. TRAŽE DROGU!!! Tu su nas bez potrebe 20 minuta zadržali. Što tako ne rove po onim crnim skromnim autićima sa diplomatskim tablicama. Kod njih ima uvjek nešto da se nađe.

E danas išao kući za Doboj, i gle kakvo maltretiranje na srbijanskoj granici. Istjerali su nas sve iz autobusa, ušli u autobus pregledaju, pa otvaraju bunkere. TRAŽE DROGU!!! Tu su nas bez potrebe 20 minuta zadržali. Što tako ne rove po onim crnim skromnim autićima sa diplomatskim tablicama. Kod njih ima uvjek nešto da se nađe.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- peca
- VIP
- Kontakt:
Ne smeju (izmedju ostalog jer su im na platnom spisku)...
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Auuu pa treba ih streljati,1000 dinara za 2 3 dana izvozam..niko se ne buni,rade sta hoce..je** nas pa rasturaju..a mozda je i to deo politike za smanjenje saobracajnih nezgoda,manje se vozi manje sudara..
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
a sledeca mera je oduzimanje vozila
pa sutra da poskupi benzin na 3000 dinara po litru niko se ne bi pobunio ,narod utucen,nego ce da cuti ,pogne glavu i u sebi da jebe mater vlasti ;(

pa sutra da poskupi benzin na 3000 dinara po litru niko se ne bi pobunio ,narod utucen,nego ce da cuti ,pogne glavu i u sebi da jebe mater vlasti ;(
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

-
- Ljubitelj životinja
Plin je vec poskupeo,nego su precutali.
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Moracu da zavrnem malo slavinu za plin, a najveca korist svega toga sto necu ici brze od 50km/h.