Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od Iosis » ponedeljak, 14. dec. 2009. u 01:49h

Udario je od moga druga otac sa 80 km/h, pijana baba mu je usred noći iz žbunja izletila na put. Nije bilo vremena za kočit ili bilo šta drugo. Da je išao i 50 km/h udario bi je.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Eule
Poruka: 33
Član foruma od: utorak, 28. jul 2009. u 14:15h

Poruka od Eule » ponedeljak, 14. dec. 2009. u 06:30h

Uvek ima kretena koji iskacu ali to je retkost. Ja samo kazem da nisam cuo da je neko ubio pesaka sa 60 na sat kako je receno po nekim statistikama.

miki023
Poruka: 1161
Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h

Poruka od miki023 » ponedeljak, 14. dec. 2009. u 07:23h

Pa po statistici je i prosecna plata u republici 50000 a ja nemam ni blizu :-(
Slika

Eule
Poruka: 33
Član foruma od: utorak, 28. jul 2009. u 14:15h

Poruka od Eule » ponedeljak, 14. dec. 2009. u 20:56h

miki023 piše:Pa po statistici je i prosecna plata u republici 50000 a ja nemam ni blizu :-(
Tako je, nazalost.

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » ponedeljak, 14. dec. 2009. u 23:03h

Gledam juce kako je zalosno voziti 50. Vozila koja mi idu u susret nikad da prodju. U gradu se toliko ni ne primeti, ali na otvorenom je ogroman hendikep. Medjutim danas sam se odusevio kad sam video kako vozac autobusa cepa 110 na autoputu :P ...

Lako je ograniciti brzinu u naselju u EU, kad razvijene zemlje imaju mrezu autoputeva, pa ako idu dalje idu 120 ili 130 na sat, a ne smaraju se obicnim putem.
Prica mi sofer busa slucaj od prekjuce ili juce, nisam siguran. Poduza kolona, naseljeno mesto, svi voze 50 na sat, samo u jednom trenutku lik sa opel astrom izdvaja se iz kolone i pretice preko pune i naglo se udaljava/lik vise nije mogao da izdrzi stres...

Ja isto preko deonica gde nema patrola vozim 90 i vise iako nije preporucljivo, a u naselju gde je manja opasnost i rizik od prekoracenja brzine samo 50 zbog patrola policije. Vozaci su naterani da voze znatno brze izvan naseljenih mesta i dodatno pogorsavaju bezbednost saobracaja.
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » sreda, 23. dec. 2009. u 02:56h

Ma nikako nemogu da se pridrzavam tog ''novog'' zakona.... juche 2 put ishao za Bg preko Rume a vracao se preko autoputa i samo kroz sela sam ishao ogranichenom brzinom a van naselja 100 - 120... a autoputem 130- 140... i to je sporo, da imam neki noviji auto 160 opushteno....
Po gradu isto vozim kao i pre ovog zakona... most slobode 100 - 120... bulevari 70-90 zavisi od uslova... ko ce se shunjati po gradu sa 50km/h :rolleyes: I pojas samo vezem kad vidim pandure...
Slika

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » sreda, 23. dec. 2009. u 14:47h

Bitno je samo da se ne vozi nasilnicki (preticanje preko pune, presecanje), a ova manja prekoracenja verovatno nece ni gledati ;) ...

Pa i oni su ljudi, ko ce normalan da vozi 50 na delu puta gde je bezbedno voziti 80...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » sreda, 23. dec. 2009. u 16:43h

Ja mislim >> menjace se zakon, mora se menjati, jer mnogi i iz strucne javnosti nisu zadovoljni... Jos neko vreme ce moci da se prave ludi, a onda izmene. Ni ljudi iz policije nisu zadovoljni, provereno... Meni nije samo jasno kako su uopste mogli tako lako da ga donesu, kao da nisu razmisljali o svim aspektima zakona i njegove primene...
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » sreda, 23. dec. 2009. u 17:04h

Kompletne boooodale!
Slika

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » sreda, 23. dec. 2009. u 17:10h

peca piše:Pa i oni su ljudi
..kojima trebaju pare...

peca
VIP
Kontakt:

Poruka od peca » sreda, 23. dec. 2009. u 20:17h

Tu se slazemo...

Treba udariti po dzepu, ali su neke odredbe apsolutno debilne...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D

Dusan64

Poruka od Dusan64 » sreda, 23. dec. 2009. u 21:37h

Pa zasto bi mudrovali,kada mogu i na debilne odredbe da nam uzmu pare? ;)

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » sreda, 30. dec. 2009. u 14:43h

Evo situacije i sta bi vi uradili?

Malopre Neki intelektualac u fiatu gazi sve saobracajne propise itd i na uzbrdici u Jerkovicu ga ja prodjem i preteknem (malo gazenja),. kad na sledecoj raskrsnici, svira, i ja pogledma on kao cimne volan na mene da me udari. Ja gledam sta je, kad on kao namiguje mi nesto. ..sta bi vi uradili na takav atak? Ja reko ok drugar, ajd sad i presecem tu raskrsicu da vidimo gde je problem, kad on krene da potpisuje i bezi. Ja za njim,ali je pobegao kroz gudure gde ja ne mogu sa niskim kolima, tj odvalio bi se. Da li bi ovakav direktan atak ignorisali ili uradili isto sto i ja? PS. zapamtio sam ga do daljnjeg.

BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4457
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h

Poruka od BokiRS » sreda, 30. dec. 2009. u 15:04h

Mene Fijati ne mogu da stignu lol
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

nikola
Poruka: 477
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h

Poruka od nikola » sreda, 30. dec. 2009. u 15:19h

Ja sam se ranije lozio na to da se jurcam sa budalama po putu. Onda me je to proslo, tako da uglavnom gledam svoja posla i ignorisem kretene. U najgorem slucaju bih ga pretekao i vozio sredinom puta dokle god to uslovi dozvoljavaju, da ne moze da me pretekne, a pri tome bih spustio brzinu na 20 km/h. Beograd je pun budala, tako da mi najmanje treba da se kacim i gubim vreme sa nekima od njih. Ovako iskuliras, gledas svoja posla... najbitnije je da stignes ziv i zdrav tamo gde si krenuo.

ace1
Avenger from the past
Poruka: 1983
Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
Kontakt:

Poruka od ace1 » sreda, 30. dec. 2009. u 15:52h

prosipanje creva i zatvora nije vredno nicega,ja razumem da te iznervira budala i da u afektu iznerviran izadjes da bi se sa njim razjasnjavao (desava se cak da su obojca u pravu u datim okolnostima,razmislite i o tome,desava se,zakrosnjen znak ili tako nesto),ljudi nose oruzje i ne prezaju,a posle nema izvini,posebno ako je i s druge strane neko u afektu nesvesno spreman na sve.
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 30. dec. 2009. u 16:07h

Boki: Polako :) ja sam njega pretekao pa je zato verovatno bio besan ...ne razumem cemu bes, mene neko kad odere ja uvek pitam za vozilo - sportski

Nikola : ne mogu, 2 siroke trake, tj jako tesko jer nije prazno.

Ace1: nije bio problem saobracajni prekrsaj, vec atak i iritacija :( (namiguje, naleće)

Dusan64

Poruka od Dusan64 » sreda, 30. dec. 2009. u 16:43h

Ako je Fiat stilo,jurio bih ga pa makar po cenu da unistim svoj auto i polupao bi mu i auto i njega. To su ti lokalni seljacici koji nikad nisu vozili nista brze od juga,pa skupili neku crkavicu i jedva kupili auto koji je nesto brzi pa sad misle da su uhvatili znate koga za sta. Svakodnevno vidjam te sa stilom kako se mangupiraju,krse propise,seku ljude,itd..

Inace se trudim da iskuliram,osim ako ne pretera bas,onda se trudim da ga stignem,ali se to obicno ne desi,posto vozim 1.1 na plin... lol Ali bilo je svega i svacega...

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » sreda, 30. dec. 2009. u 19:30h

Neka si odro. :)

E danas išao kući za Doboj, i gle kakvo maltretiranje na srbijanskoj granici. Istjerali su nas sve iz autobusa, ušli u autobus pregledaju, pa otvaraju bunkere. TRAŽE DROGU!!! Tu su nas bez potrebe 20 minuta zadržali. Što tako ne rove po onim crnim skromnim autićima sa diplomatskim tablicama. Kod njih ima uvjek nešto da se nađe.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

peca
VIP
Kontakt:

Poruka od peca » sreda, 30. dec. 2009. u 19:34h

Ne smeju (izmedju ostalog jer su im na platnom spisku)...

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » utorak, 5. jan. 2010. u 19:09h

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » utorak, 5. jan. 2010. u 21:01h

Auuu pa treba ih streljati,1000 dinara za 2 3 dana izvozam..niko se ne buni,rade sta hoce..je** nas pa rasturaju..a mozda je i to deo politike za smanjenje saobracajnih nezgoda,manje se vozi manje sudara..
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

ace1
Avenger from the past
Poruka: 1983
Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
Kontakt:

Poruka od ace1 » utorak, 5. jan. 2010. u 21:08h

a sledeca mera je oduzimanje vozila lol lol
pa sutra da poskupi benzin na 3000 dinara po litru niko se ne bi pobunio ,narod utucen,nego ce da cuti ,pogne glavu i u sebi da jebe mater vlasti ;(
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 5. jan. 2010. u 21:11h

Plin je vec poskupeo,nego su precutali.

miki023
Poruka: 1161
Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h

Poruka od miki023 » utorak, 5. jan. 2010. u 21:18h

Moracu da zavrnem malo slavinu za plin, a najveca korist svega toga sto necu ici brze od 50km/h. lol
Slika

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“