Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Koji je ovo deo?!

Redovna održavanja, servisiranja, delovi.
Nije mesto za kvarove.

Moderator: Dragomir

Odgovori
branko04
Poruka: 10
Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 00:15h

Koji je ovo deo?!

Poruka od branko04 » utorak, 26. maj 2015. u 11:57h

Zdravo,
Pre godinu dana sam uradio upgrade i zamenio Fiestu za nešto malo veće. Ulovih jednog dobrog C Max-a 1.8 TDCi (2007.god) sa Titanium paketom. Međutim, povratno crevo za rashladnu tečnost je riknulo pa dok sam ga menjao, reših da opipam i ostala crevca za proveru. I napipah jedno mlitavo i najverovatnije pred izdisajem. Hteo bih da ga zamenim ali ne znam šta da tražim u prodavnici (ne ide da dođem i tražim " Alo majstore jel imaš ono za ovo"). Pa je moje pitanje šta je ovo, kako se zove i čemu to služi. A može i ako neko zna, koliko to košta.
Slika

branko04

Re: Koji je ovo deo?!

Poruka od branko04 » sreda, 27. maj 2015. u 15:24h

Slika
Slika

To je ovaj deo, da li neko zna da li je negde moguće kupiti samo gumeno crevo (ovo duže sa leve strane metalne cevi). I da li je polovno crevo neko rešenje ili se opet vraćam na početak?

nikola_focus
Poruka: 1481
Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h

Poruka od nikola_focus » sreda, 27. maj 2015. u 15:28h

Polovno i nije lose resenje ako ga lepo ispregledas pre kupovine, pa ako ti se cini da ima i najmanju falinku ostavis i trazis dalje.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7123
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » sreda, 27. maj 2015. u 15:55h

Sama ta slika ti kaže kako se delovi prodaju, prikazani su odvojeni i numerisani delovi. Po tome bi se reklo da fabrički ne postoji kao zaseban rezervni deo.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

branko04

Poruka od branko04 » četvrtak, 28. maj 2015. u 19:11h

Proveravao sam na par mesta ovde u BG- u i svuda dobio isti odgovor. Prodaje se komplet. Mora da se narucuje i čeka. Cena izmedju 55 i 60 €. Jedino sam na netu uspeo da nadjem jednu prodavnicu u NS-u koja navodno ima to crevo. Cena je oko 2500 din. Ukoliko info bude tacan, javicu koja je i dali ima jos takvih neobicnih komada ako nekome bude trebalo.

Odgovori

Povratak na „Održavanje i servisi“