Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Koji je ovo deo?!

Redovna održavanja, servisiranja, delovi.
Nije mesto za kvarove.

Moderator: Dragomir

Odgovori
branko04
Poruka: 10
Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 00:15h

Koji je ovo deo?!

Poruka od branko04 » utorak, 26. maj 2015. u 11:57h

Zdravo,
Pre godinu dana sam uradio upgrade i zamenio Fiestu za nešto malo veće. Ulovih jednog dobrog C Max-a 1.8 TDCi (2007.god) sa Titanium paketom. Međutim, povratno crevo za rashladnu tečnost je riknulo pa dok sam ga menjao, reših da opipam i ostala crevca za proveru. I napipah jedno mlitavo i najverovatnije pred izdisajem. Hteo bih da ga zamenim ali ne znam šta da tražim u prodavnici (ne ide da dođem i tražim " Alo majstore jel imaš ono za ovo"). Pa je moje pitanje šta je ovo, kako se zove i čemu to služi. A može i ako neko zna, koliko to košta.
Slika

branko04

Re: Koji je ovo deo?!

Poruka od branko04 » sreda, 27. maj 2015. u 15:24h

Slika
Slika

To je ovaj deo, da li neko zna da li je negde moguće kupiti samo gumeno crevo (ovo duže sa leve strane metalne cevi). I da li je polovno crevo neko rešenje ili se opet vraćam na početak?

nikola_focus
Poruka: 1498
Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h

Poruka od nikola_focus » sreda, 27. maj 2015. u 15:28h

Polovno i nije lose resenje ako ga lepo ispregledas pre kupovine, pa ako ti se cini da ima i najmanju falinku ostavis i trazis dalje.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7130
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » sreda, 27. maj 2015. u 15:55h

Sama ta slika ti kaže kako se delovi prodaju, prikazani su odvojeni i numerisani delovi. Po tome bi se reklo da fabrički ne postoji kao zaseban rezervni deo.
pozdrav, Bojan

Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin

branko04

Poruka od branko04 » četvrtak, 28. maj 2015. u 19:11h

Proveravao sam na par mesta ovde u BG- u i svuda dobio isti odgovor. Prodaje se komplet. Mora da se narucuje i čeka. Cena izmedju 55 i 60 €. Jedino sam na netu uspeo da nadjem jednu prodavnicu u NS-u koja navodno ima to crevo. Cena je oko 2500 din. Ukoliko info bude tacan, javicu koja je i dali ima jos takvih neobicnih komada ako nekome bude trebalo.

Odgovori

Povratak na „Održavanje i servisi“