Moderator: ace1
Kako to da sam ja našao jedno kolko oćeš njih?popovicvl piše:Nazalost nema takvog auta za te parice.
Hahahha dobro lepi su, al ne interusuju me karavani, imam 19 godina. Kad budem imao trojke i ženu od 110kg obratiću ti se u vezi prevoznih sredstava.darko darko piše:ovako nesto?
normalno 300 400 evra dole, makar ovaj prvi regisrtovan!
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... i-titanium
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... us-20-tdci
Kapiram skroz. Hvala na savetu, nego već godinu dve drljam Fiestu 1.3i, skroz je okej, nemam ništa protiv, interesuju me modeli automobila kad već navodite koji bi mi motori bili okej.dule0911 piše:Doduse prvi ti je auto i mlad si, menjam misljenje, uzmi neki 1.4tdci sasvim dosta za pocetak, cak i previse. Ne znam kakva ti je narav, ali ako si kao ja, nikako 2.0 za prvi auto. Mnogo sam srece imao sto mi je drljavi 1.6d bio prvi, da na maloj brzini naucim sta da radim kad preteram, da sam to radio sa 2.0t ucio bih se po banderama.
Fusion se vodi kao Limuzina u papirologiji, pogledaj kod nekog ko je vlasnik.darko darko piše:Haa, pa sto stavi fusion?
Ima poseban fond i za to, ne sekiraj se. Samo davaj šta ti je na umu!Lale piše:Rile nije zajebancija, ali ja bih jo malo štekao, pa tek onda krenuo u kupovinu.Od tvog budžeta moraš ostaviti sve ono preko 3000€ za kompeltan servis auta i eventualno neke neplanirane popravke koje se mogu vrlo brzo pokazati, a za 3000€ ipak nećeš lako naći solidan auto.
Moze da se vodi kako hoces, al evropski fusion sigurno nije limuzina (USA varijanta je vec druga prica, to je ustvari mondeo). U sustini fiesta, malo povisenog krova.Rile1996 piše:Fusion se vodi kao Limuzina u papirologiji, pogledaj kod nekog ko je vlasnik.darko darko piše:Haa, pa sto stavi fusion?
911s [SK] piše:Kad neko ima godina a budala je, tu samo ilovača može da prevaspita.
E ovo ti je najbolji savet. (mada ako uvedu novi zakon nece ni moci 2.0). Kad budem imao dete, prvi auto ce moci biti jugo 45 ili nesto u toj klasi - za njegovo dobrodule0911 piše:Doduse prvi ti je auto i mlad si, menjam misljenje, uzmi neki 1.4tdci sasvim dosta za pocetak, cak i previse. Ne znam kakva ti je narav, ali ako si kao ja, nikako 2.0 za prvi auto. Mnogo sam srece imao sto mi je drljavi 1.6d bio prvi, da na maloj brzini naucim sta da radim kad preteram, da sam to radio sa 2.0t ucio bih se po banderama.