Poruka
od 911s [SK] » petak, 6. mar. 2015. u 14:56h
Šta je još radjeno od jesenas - na prednjem trapu promenjeni svi silent blokovi, amortizeri remontovani i napunjeni tvrdje nego što sam očekivao. Nekako je sad previše tvrd, posebno za svakodnevnu gradsku upotrebu po ovim našim livadama od puteva, udaram sebe po prstima da gume ne naduvam na više od 1.9 bara. Diskovi obradjeni, nove pločice iz prve ugradnje (azbestne, Textar-ove sa logoom Forda), remontovane čeljusti, drugi remontovani glavni kočioni uz dodatak servo aparata... Što se celokupnog kočionog sistema tiče, to je sada sve identično kao na Mk1 RS2000 i nemam zamerki na to kako auto sad koči. Sajla kvačila promenjena, slučajno primetim da nije bila originalna, nije pravila nikakvih problema al ajd kad već imam toga. Regler počeo da slabi, zamenjen Mobiletron-ovim na 14.7 V. Za zimske potrebe Wahler termostat na 93 C, grejanje je neopisivo vrelo, a na minusu je dovoljno da samo par minuta rada pod sauhom po prvom paljenju da bi već mogao da duva toplo. Rain repellent tretman po ko zna koji put, ali sam nekako više zadovoljan kako radi posao Abro nego Turtle Clearvue.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše:
...за све те буђаве фордове