Jbg Milane tesko po slikama na taj nacin mozes suditi, mali ugao volana sve menja sto rece Van, a ne gadjaju se na obe one slike.. Fora kod ovih sportskih opruga ali za ulicnu voznju je sto su progresivne tako da je onaj pocetni hod "mekan" pa zato i kazu svi koji su ih probali kako zna da bude i udobniji auto na njima, samo brzo dodje do tvrdjeg dela kada je put bas neravan (rupetina, lezeci itd.) zato amorti trebaju da isprate stvar (a stari fabricki to tesko mogu) inace je prica nepotpuna, u svakom slucaju nebo i zemlja u odnosu na fabricki setup ali u ovakvim situacijama, pri tim naglim transferima mase, se vidi sta fali, u voznji se to sve mnogo bolje oseti nego gledajuci sa strane..
Sto se tice staze moje zapazanje je da je velika vecina bila skoncentrisana samo na prolazak kroz one ostrije krivine dok su pravci sa onim "blazim" krivinama prilicno zanemareni, oni odmah posle starta i pre sikane, dole gde se ulazi na stazu, tu je vecina mogla mnogo brze ici i iskoristiti celu sirinu staze uz skoro pun gas, mada nije naivno 80-90-100kmh u tim delovima.. Tesko da je moglo znacajno brze vreme, mala greska u preranom davanju gasa na izlasku iz krivine i ode prednji kraj, isto tako ako se ne iskoristi sirina staze, da se otupe krivine, preranim ili kasnim uletanjem, onda malo brze uletanje nego sto gume mogu i opet ista stvar, a da bi se provalilo kako je najbolje i koliko auto moze i da se ubode svaki segment kako valja za to treba vremena i krugova, a gume su mi definitivno sve vreme skripucale, mozda ne glasno ali su bile na ivici..
Hvala Jecice, drago mi je cuti

slican kompliment dobih od jedne devojke odmah posle voznje, da ne otkrivam sad, bi' mi draze od nagrade, izvin'te sponzori

..