Pri kočenju vuče u levo, a pri vožnji vuče u desno i desni točak se pregreva. Uzrok - čeljust koja je blokirala. Ne gine mu remont čeljusti, a usputno ću odraditi i glavni kočioni. Gumene stvari propadaju i ako se ne koriste.
Prilikom dodavanja gasa je hteo da zatrokira i proguta knedlu, u leru je bilo ponekih preskoka. Uzrok - sve po malo

S obzirom da je stajao ispod drveta, ventilacija je bila puna lišća. Skinuo sam kutiju ventilacije, iz nje izvadio punu kofu humusa, a onda je rasturio i oprao je, kao i sva creva kabinske ventilacije. Ležajevi motora podmazani, mali hladnjak ispran, više nema nikakvih mirisa iz ventilacije i grejanje radi odlično.
Onda je palo dooobro pranje odozdo sa skinutim točkovima, a zatim i u perionici da bi se hemijski skinulo što je moguće više masnoća sa farbe. Pri kretanju iz perionice pukne sajla kvačila, pa sam na teži način, sa sve ležanjem ispod auta na mokrom betonu po košavi i odlasku pešaka kući po alat i sajlu, ustanovio da ista ne paše od Mk1. Već sam počeo da razmišljam kako da ga došlepam nazad s obzirom da nema predvidjenog mesta za kačenje šlep-sajle, a onda sam igrom slučaja i uporedjivanjem sa raznim sajlama po tavanu ustanovio da u milimetar po dužini i po načinima kačenja odgovara sa Taunusa 12M. Originalnu sajlu sam posle odneo na zamenu, uz zadržavanje originalnog bužira. U Boban sajlama su se čudili kako su i bužir i sajla neverovatno očuvani, a kako je sajla pukla je na samom kraju na neverovatnom mestu.

Stakla su bila neverovatno masna i ništa od hemije za čišćenje iz auto programa nije pomagalo, dok ih na kraju nisam dobro i spolja i iznutra obrisao nitro razdredjivačem. Nagledao sam se matorih automobila, ali još nisam video neki da ima ovako dobra stakla bez ogrebotina, s obzirom da nisu tonirana noću je efekat kao da ih ni nema.
Itison u kabini je neko napravio u kućnoj radinosti, s obzirom da ga ovaj primerak nije imao fabrički. Itison se kruni pa sam ga bacio, ali sam poludeo kad sam video da ispod njega nema originalne gume jer ju je neko izbacio. Jako defitictarna roba u svakom starom autu, ko zna dokle ću morati da gledam go patos. Tu dolazimo i do sledeće stavke - njegovo veličanstvo gospodin Patos

Ukrasne kapice na maticama točkova možda jesu lep detalj, ali su idealne za skupljanje vode koja dovodi do korozije. Dobro sad, možda toga i ne bi bilo kad bi se točkovi sa originalnim gumama skidali češće od jednom u 30 godina