Zatvor
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
Re: Zatvor
kako je krenulo ,ko jos nije izvadio pasos i nije se spremio za pranje sudova preko,a vozi ,vidimo se svi zajedno tamo,kazu da je dzaba pasulj i ne moraju da se peru sudovi i pazi da ti sapun ne ispadne
.Al da se odmorimo ko ljudi ,a Miskovic nek vidi koga ce da nadje da radi za njega.Sta reci kad je otisao i u Crnu Goru da trazi radnike ,zar ti to ne govori sve 
Postoji tendencija da kod Ikea-e naprave proshireno krilo icon_e_geek

Postoji tendencija da kod Ikea-e naprave proshireno krilo icon_e_geek
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Sad mi stiglo, ja i zaboravi na ovo,mislio sam da ce da istekne zakonsi rok. 14 dana zatvora u zamenu za 8000 dinara. Zivo me interesuje jel ima mesta, kad se vec nisam na vreme setio da uradim nesto vezano za ovo.
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Ne brini se , ima mesta , i ako je guzva poslace te negde na sadis luk
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Ili cistis sneg 
Salu na stranu i po mene su par puta dolazili maricom dok sam radio kod pekara(uvek ispravno vozilo
) i vozio hleb, ja mu dao da mi uplati kaznu a on naravno nije, pa kad je zagustilo uhvatio sam ga za usi i pravo u banku. Tako da mislim dokle god nisu dosli po tebe (tj nisu te navatali) imas fore da uplatis.

Salu na stranu i po mene su par puta dolazili maricom dok sam radio kod pekara(uvek ispravno vozilo

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Uplati(po mogucnosti priznanica od tri dela) i cuvaj priznanicu sa sobom kada doju po tebe pokazes uplatnicu i jedan primerak das njima i slobodan si
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
- Ljubitelj životinja
Gagi to znaci da odlazemo amortizerersdforddragomir piše:Uplati(po mogucnosti priznanica od tri dela) i cuvaj priznanicu sa sobom kada doju po tebe pokazes uplatnicu i jedan primerak das njima i slobodan si

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Ti vidi ako hoces mozes i Padinjak mogu da potegnem neke veze da te prime preko reda 

Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ja se ne slazem,idi u zatvor. Dzabe smestaj,hrana,a ima i grejanje.. Ne treba im dinar dati.
-
- Ljubitelj životinja
Ja hteo iz principa al devojka mi neda.Dusan64 piše:Ja se ne slazem,idi u zatvor. Dzabe smestaj,hrana,a ima i grejanje.. Ne treba im dinar dati.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Upravo o ovome razmišljam proteklih dana. Da znam da ne bi tamo od neke budale nahebao ne bi im ni dinarao dao za kaznu. Otišao bi u zatvor na 14 dana, al ne bi đubradima ni dinara dao!
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- ace1
- Avenger from the past
- Kontakt:
dole na jugu Srbije je potpuno normalno da kaznu u saobracaju ljudi plate zatvorom
Kad su poceli opet da prodaju cigare na komad ,onda sta reci
narod nema para da se prehrani a oni drakonske mere ,ko da smo u srednjem veku
ko skupi 20 bodova nabijamo na kolac
Kad su poceli opet da prodaju cigare na komad ,onda sta reci
narod nema para da se prehrani a oni drakonske mere ,ko da smo u srednjem veku
ko skupi 20 bodova nabijamo na kolac

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Drugar je pre par meseci trebao da odlezi neko vreme (valjda mesec, mesec i po) zbog prekoracenja brzine (ogranicenje je bilo 60 km/h, a on je vozio 120 km/h ili 140 km/h)...
Elem, kada je doshlo vreme da odlezi, rekli su mu da nemaju mesta u zatvorima, i da mora da plati kaznu, shto je i uradio
...
Elem, kada je doshlo vreme da odlezi, rekli su mu da nemaju mesta u zatvorima, i da mora da plati kaznu, shto je i uradio

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- ace1
- Avenger from the past
- Kontakt:
znam ,al kako mozes da uzmes onom ko nema ,da mu izvadis krv samo ;(
sad je fora ne platiti im ono i sto covek moze iz principa,kad bi svako od nas odbio da plati i kad bi svi trazili da idu u zatvor ,za 2 nedelje bi pao ovaj novi zakon ili bi smanjili kazne ,pa ko vishe izdrzi.
Nemoj da se sekirate ,sad je pao sneg ne moze nista da se sadi ,al mogu da se hrane svinje ,dobro kad mogu ovi na Farmi ,mozemo i mi
.Gagi kakve su benificije u Padinjaku 
sad je fora ne platiti im ono i sto covek moze iz principa,kad bi svako od nas odbio da plati i kad bi svi trazili da idu u zatvor ,za 2 nedelje bi pao ovaj novi zakon ili bi smanjili kazne ,pa ko vishe izdrzi.
Nemoj da se sekirate ,sad je pao sneg ne moze nista da se sadi ,al mogu da se hrane svinje ,dobro kad mogu ovi na Farmi ,mozemo i mi

It is 1971
It is 1971

- Dusan64
Ajde preimenujte temu u "Necemo da platimo kaznu,idemo u zatvor",pa da se okupimo i sabotiramo ovaj nazovi zakon!
Idem i ja da napravim neki prekrsaj,pa idemo zajedno RS_cabrio,a devojke nek se druze medjusobno.. :-)
Idem i ja da napravim neki prekrsaj,pa idemo zajedno RS_cabrio,a devojke nek se druze medjusobno.. :-)

-
- Ljubitelj životinja
10 eur poznanik juce dao za crveno svetlo,u saobracajnoj, hvala...dovidjenja, prijatno....trzisna(ulicna) ekonomija.
- Dusan64
A kako da zna da mu nece napisati kaznu..?
-
- Ljubitelj životinja
Zato ne nudi verbalno vec stavi u vozacku i prebaci teziste odluke na njega. Uvek moze da kaze da je taj novac zapao unutra iz kasete ili nesto slicno (dete se igralo, i bas smo se pitali gde je zaturio pare).vest govornik vozac ce se snaci i u provokacijama. Naravno da ne podrzavam ovaj nacin funkcionisanja.
Koji prekrsaj je bio u pitanju i na sta si se zalio? na visinu kazne?FiestaRS piše:Idi kod advokata i pishi zalbu!
To sam ja skoro odradio.....
- Dusan64
Ma nije to problem,nego kako da zna da mu nece napisati kaznu iako je dao pare? Desavalo se svima koje znam...RS_cabrio piše:Zato ne nudi verbalno vec stavi u vozacku i prebaci teziste odluke na njega. Uvek moze da kaze da je taj novac zapao unutra iz kasete ili nesto slicno (dete se igralo, i bas smo se pitali gde je zaturio pare).vest govornik vozac ce se snaci i u provokacijama. Naravno da ne podrzavam ovaj nacin funkcionisanja.
-
- Ljubitelj životinja
Ide na postenje valjda, i empatiju, sto su vrlo izrazene karakterne osobine kod ovog sloja ljudi....salim se naravno, pojma nemam.
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Ma samo idi kod advokata, konsultacija nishta ne koshtaRS_cabrio piše:Zato ne nudi verbalno vec stavi u vozacku i prebaci teziste odluke na njega. Uvek moze da kaze da je taj novac zapao unutra iz kasete ili nesto slicno (dete se igralo, i bas smo se pitali gde je zaturio pare).vest govornik vozac ce se snaci i u provokacijama. Naravno da ne podrzavam ovaj nacin funkcionisanja.Koji prekrsaj je bio u pitanju i na sta si se zalio? na visinu kazne?FiestaRS piše:Idi kod advokata i pishi zalbu!
To sam ja skoro odradio.....

- HEMI 426
- Poruka: 286
- Član foruma od: subota, 29. nov. 2008. u 15:23h
FiestaRS piše:Idi kod advokata i pishi zalbu!
Zalba ne odlaze izvrsenje...

tako da, mozes da mases zalbom kroz prozor marice dok te budu vozili...

Ford Mustang GT 5.0 & BMW 320Ci
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Bar može onda briše maglu sa stakla marice tom žalbom. 

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Pishesh zalbu - molbu da te oslobode - smanje kaznu....... bio kod advokata i reko mi je da napishem zalbu - molbu i da poshaljem, shto sam i uradio.... Nemora da me oslobode kazne nek mi bar produze rok za uplatu... jer mi je kazna 15000 din...HEMI 426 piše:FiestaRS piše:Idi kod advokata i pishi zalbu!
Zalba ne odlaze izvrsenje...
tako da, mozes da mases zalbom kroz prozor marice dok te budu vozili...